FOTO: Paula Freimane savaldzina ar pasakainiem ziemas kadriem

tautaruna.lv 29.janvāris 2021, 18:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Fitnesa modele un grāmatas "Zelta sastāvdaļa" autore Paula Freimane sajūsminājusi savu sekotājus soctīklos ar pasakainiem ziemas kadriem.

Vienā no fotografijām Paula redzama pie apsnigušiem koku zariem saulrieta laikā.

Attēlu ar atzīmi "patīk" novērtējuši vairāk nekā 8000 soctīklu lietotāji, bet komentāros cilvēki jūsmo par burvīgo kadru. "Burvīga", "Ļoti skaisti", "Harizmātiskākā sieviete Latvijā", "Bilde jauka, bet pieķeru sevi pie nogriezto kāju meklēšanas. Ritinu uz augšu un nav", "Cik skaisti"- raksta komentētāji.

Citos kadros Freimane redzama pozējam caur automašīnas logu, bet fonā redzamas ziemīgas ainas. Viņa pievienojusi attēlus, kuros līdzīgi nofotogrāfēts arī viņas mājas mīlulis un sekotājiem koķeti jautā: "Kuram izdevās labāk?"

Paula Freimane ir veselīga dzīvesveida piekritēja. Agrāk startējusi arī fitnesa sacensībās. Pirmā Paulas Freimanes grāmata “Zelta sastāvdaļa” arī ir tieši par veselīgām un diētiskām maltītēm. Grāmatu plauktos tā nonāca 2019. gadā. Tā iemantoja lielu sabiedrības atsaucību, un grāmata tika ātri izpārdota. Sabiedrības interese bija tik liela, ka tā pat tika nelikumīgi, pirātiskā veidā izplatīta internetā. Nupat iznākusi arī grāmatas otrā daļa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas