Načalova pirms nāves mānījusi savus fanus

tautaruna.lv 27.janvāris 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
38 gadus vecā Krievijas dziedātāja Jūlija Načalova līdz pēdējai dzīves dienai slēpa patiesību par savu veselību no faniem. Dziedātāja lūdza savu direktori viņu šajā ziņā atbalstīt.

Jūlija nomira 2019. gada martā. Māksliniecei jau ilgu laiku ir bijušas veselības problēmas. Viņa cīnījās ar diabētu, podagru, sarkano vilkēdi. Načalova cerēja, ka izdosies atveseļoties, pat pēc tam, kad viņu no mēģinājuma nogādāja slimnīcā un operēja. Būdama slimnīcas palātā, popdīva domāja par darbu.

Dziedātājas audio ziņas viņas direktorei Annai Isajevai tika pārraidītas "Dok-Tok" šovā Krievijas Pirmajā kanālā.

Načalova bija noraizējusies, ka fani uzzinās patiesību par viņas veselību. Viņa izdomāja "leģendu" faniem.

“Es ievietoju vietnē Instagram foto, ka uz dažām dienām esmu Romā. Lai nebūtu sarunas ... Saki: visss ir baumas, viņa strādāja, strādāja un devās atpūsties uz Itāliju. Es tur t;adus garus aprakstus veidoju. Tagad es arī ievietoju, ka, piemēram, aizlidoju, ievietoju ģeogrāfisko atrašanās vietu - Roma, Roma, Roma ... Katram gadījumam, ja viņi runā par slimnīcu, saki: "Kāda slimnīca? Viņa ir Romā," teica Jūlija 2019. gada 11. martā.

Tomēr līdz tam laikam faniem jau bija aizdomas, ka kaut kas acīmredzami nav kārtībā Šāda informāciju publicēja žurnālisti, kuri ziņoja, ka zvaigznei ir saasinājusies podagra. Jūlija ar ironiju atbildēja uz jautājumiem par veselību: “Es esmu Romā. Nomierinieties, lūdzu."

Isajevai nācās apgalvot to pašu. Načalova uz to uzstāja, bet jau atzina hospitalizācijas faktu.

“Anna, apklusti! Es rakstu. Var oficiāli paziņot, ka esmu slimnīcā uz ikgadējo pārbaudi. Nomierinies, nomierinies - nekas nopietns nenotiek," drebošā balsī pauda Jūlija.

Popdziedātājas radinieki un draugi uzskata, ka viņa līdz galam nav sapratusi notiekošā nopietnību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:51

Jaunākās diskusijas