Raimonds Pauls: Manā dzīvē būs liels notikums

tautaruna.lv 28.janvāris 2021, 7:00
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Maestro Raimonds Pauls, kurš šomēnes atzīmēja 85 gadu jubilej, kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" jokojis par neparastākajām dāvanām, kādas saņēmis jubilejā.

"Ziniet ko, nekad man vairs nerādiet torti," par jubilejām saka maestro un norāda, ka viņam svarīgākais ir cilvēki zālē, iespēja auditoriju iepriecināt.

Raimonds Pauls smej, ka viņa dzīvē būs liels notikums, jo Grobiņas mērs, kuru komponists pazīstot un raksturo kā jautru cilvēku, esot ierosinājis nosaukt ielu maestro vārdā. "Uzvārdu izmanto jo Paulu ir daudz, Pauls ir vārds. (...)Bet bez Raimonda to pārsaukt," smej maestro par savu atbildi mēram un atklāj, ka jokojis, ka uz ielas noteikti jāatrodas kazino un prieka mājai.

Pauls atklāj, ka jubilejā saņēmis daudz telegrammas un "diezgan īpatnējus" dokumentus no prominentām personām arī kaimiņvalstī Krievijā, bet konkrētus vārdus maestro nenosauc.

Jau ziņojām, ka sirsnīgus sveicienus maestro dzimšanas dienā veltīja arī mūziķi Dināra Rudāne, Ralfs Eilands un Liene Šomase, publicējot burvīgus kadrus, kuros redzami kopā ar Paulu.

Jau vēstīts, ka Sandras Landorfas materiālā "Pats tikšu galā" izdevumā "OK!" Pauls uzsver - klavieres viņš spēlēs, kamēr varēs. "Nekāds tīkamais skaitlis nav, bet jādzīvo ir. Spēlēs, kamēr var," par jubileju pauda Maestro. Ar sev raksturīgo ironiju Pauls saka, ka visi brīnās, kā viņš vēl kustas, bet viņš nejūt savu vecumu. Pauls arī uzskata, ka viss atkarīgs no veselības un labsajūtas, un jānospļaujas, bet pagaidām viņš ir noturējies, un enerģija ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas