Atklāts šokējošs krievu stilista nāves iemesls

tautaruna.lv 26.janvāris 2021, 13:44
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Tiek ziņots, ka slavenais Krievijas slavenību stilists Aleksandrs Ševčuks, kas nomira 54 gadu vecumā, tika hospitalizēts no sava dzīvokļa. Slavenībai tika veikta operācija pēc kāda intīma eksperimenta. Glābt viņa dzīvību neizdevās, ziņo "Komsomoļskaja pravda".
Modes eksperts, kas bija plaši pazīstams Krievijas šovbiznesā, pēkšņi aizgāja mūžībā 54 gadu vecumā. Viņa paziņas nekavējoties paskaidroja, ka runa nav par Covid-19.

Vīrietis nomira Maskavas slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā. Zvaigžņu stilista nāves cēlonis bija komplikācijas pēc operācijas svešķermeņa izņemšanai no zarnu trakta.

Kā atklāja avots medicīnas darbinieku aprindās, pacients tika steidzami operēts un izņemts svešķermenis. Pēc tam vīrietis tika pārcelts uz proktoloģijas nodaļu. Tomēr ievainojumi bija tik nopietni, ka sākās pēcoperācijas komplikācijas. Aleksandrs tika pārcelts uz intensīvās terapijas nodaļu. "Ārsti cīnījās par viņa dzīvību, taču viņi nevarēja palīdzēt - vīrietis nomira," turpināja avots.

Kā izrādījās, Aleksandrs tajā vakarā mājās nebija viens. Ārstus izsauca viņa tuvs draugs. Policistiem būs jānoskaidro visi apstākļi.

Savukārt medijs "Star Hit" raksta, ka nāve ir saistīta ar komplikācijām pēc apendicīta operācijas. "Kādu dienu Aleksandrs tika hospitalizēts, bet viņš tika operēts pārāk vēlu, sākās peritonīts, kura sekas bija neatgriezeniskas. Ārsti darīja visu iespējamo, lai glābtu pacientu, taču viņiem tas neizdevās," stāstīja avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas