Anna Lieckalniņa stāsta par smago saslimšanas gaitu ar Covid-19

Viktorija Gabrjuna 26.janvāris 2021, 9:20
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Geštalta terapeite un TV raidījumu vadītāja Anna Lieckalniņa pēc teju mēnesi ilgas ārstēšanās no Covid-19 atklājusi, ka 26 dienas mājās bija pilnīgi viena, vēstīts Martas Martinsones materiālā "Neticēja Covid-19, bet saslima" izdevumā "Kas Jauns".

Viņa atzīst, ka aizvien nav sapratusi, kur tieši šo vīrusu “noķērusi”.

Anna stāsta, ka saslimšana būtiski ietekmēja turpmākās dienas viņas ikdienas dzīvē - viņa palika mājās viena, meitas aizsūtīja pie tētiem. Vienatnē viņa bija 26 dienas, pie Annas neviens nedrīkstēja nākt. Arī jauno gadu TV dīva sagaidīja viena.

Atminoties slimošanas gaitu, Lieckalniņa ir pilnībā mainījusi domas par Covid-19 “patieso dabu”.

"Man vistrakākās bija ļoti spēcīgas galvassāpes. Tās turējās apmēram divas ar pusi diennaktis, nekādas tabletes nepalīdzēja. Apziņa, ka nekas nelīdz, ir tāda interesanta, visas ilūzijas sabrūk. Kad kļūst vēl sliktāk, kad īsti nevari nostāvēt kājās, uzdod sev jautājumu: “Kurā mirklī tieši ir jābrauc uz slimnīcu? Tagad vai nedaudz vēlāk?”" stāsta Anna, atklājot, ka viņai pazuda garša, oža, sāpēja kakls. Vīruss pārgāja arī plaušu karsonī un nācās dzert antibiotikas.

Šobrīd Anna jūtas jau labāk, taču par pilnīgu atveseļošanos runāt vēl pāragri, pagaidām vēl nav fiziskā spēka un Lieckalniņai ir mierīgs rehabilitācijas režīms.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas