Latvijas šovu zvaigzne sarīko nelegālu ballīti un "piečakarē" policiju

tautaruna.lv 26.janvāris 2021, 13:09
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
24. janvārī 60. jubileju (bet sirdī – 21. dzimšanas dienu) svinēja šovu ”Saimnieks meklē sievu”, ”Piecērt Eglītei!” un ”Nākamā pietura: Mīlestība” zvaigzne Gunārs Sārtaputns. Lai arī šobrīd aizliegts rīkot balles, pie Gunāra tieši komandantstundas laikā esot ieradies ballīšu zvēru pulks, un naktī no sestdienas uz svētdienu Gunāra īpašumā Balvos notikusi nelegāla diskotēka, raksta "skaties.lv".
Sagaidot 60, skumt nav bijis laika, jo pie Gunāra, kurš jau bija samierinājies ar to, ka ballītes nebūs, nakts melnumā, pārkāpjot komandantstundas ierobežojumus, iebrāzušies viesi.

”Tieši komandantstundas laikā, ap vieniem, kad jau biju aizgājis gulēt, manā sētā iebrauca mašīna, pilna jauniešu. Mēs mašīnai pa virsu vecu palagu, lai neredz, un pa komandantstundas laikā manā mājā sataisījām diseni! Nosvinēju, kā nekad dzīvē.

Mēs bijām valsts ienaidnieki, piečakarējām policiju!” smej Gunārs.

Mūzika Gunāra villā pilnu klapi dārdējusi līdz pat rīta agrumam. Kā nosmej saimnieks, arī prom viesi devušies vēl laikā, kad pārvietoties aizliegts. Svētdien ar dažiem no viņiem Gunārs saskrējies Balvos, un tie nemaz nav atcerējušies iepriekšējās nakts vētrainās kaislības.

Viesi bijuši Gunāra ”sirds vecuma” jaunieši, dāmas un kungi.

Kā stāsta saimnieks, likumsargi, zinot, ka Balvu slavenībai nedēļas nogalē gaidām apaļa jubileja, visu pagājušo nedēļu esot Gunāra īpašumu pastiprināti uzmanījuši. ”Visu nedēļu vaktēja mani, bet sestdienas naktī pēc vieniem, kad es jau it kā aizgāju gulēt, tad tik sākās riktīgā balle.

To tikai es varu piestrādāt!” smej Gunārs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas