VIDEO: Pie Nikolas Krištopanes paviesojušies zagļi

tautaruna.lv 25.janvāris 2021, 13:09
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Uzņēmēja Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar video, kurā redzams, kā divi jaunieši apstaigā viņas dzīvokļus.

Kā zināms, Nikola nodarbojas ar dažādu apartamentu īslaicīgu izīrēšanu Rīgā. Viņa atklāj, ka jaunieši viņas dzīvokļos pabijuši sestdien, 22. janvārī nakts vidū. Video redzams, kā jaunieši apstaigā telpas un sarunājas pa telefonu.

"22.01 03:00-05:00 manos dzīvoklos ielauzās un laupīja šie divi jaunieši. Ja kāds atpazīst - rakstiet man," pie video raksta Krištopane.

Video labi redzamas arī jauniešu sejas. "Viņi arī pačurāja vienā no podiem un nospļāvās uz zemes vairākās vietās. Laikam nezin, kas ir DNS," komentārā norāda Krištopane. Viņa gan norāda, ka telpās, kurās pabijuši jaunieši, nav atradies nekas vērtīgs, taču "pretīguma sajūta gan man ir liela".

Jau vēstīts, ka nesen Krištopane atklāja, ka brīžos, kad potenciālajiem īrniekiem jautā, vai viņi var pierādīt to, ka atpūtu baudīs vienas mājsaimniecības cilvēki, rezervācijas tiek atceltas. "Vienīgās rezervācijas, kuras uzrodas - atceļas uzreiz, kad es pasaku, ka man vajadzēs pierādījumus, ka no vienas mājsaimniecības," pauda Krištopane.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas