Linda Mūrniece pastāsta par briesmīgu dienu savā dzīvē

tautaruna.lv 25.janvāris 2021, 14:15
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Pēc tam, kad izskanēja baumas par "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces iespējamo šķiršanos divus mēnešus pēc kāzām, Mūrniece sociālajos tīklos publicējusi atklātu ierakstu, tiesa gan, nepieminot tajā iespējamo šķiršanos, bet vienkārši pastāstot, cik sliktu dienu nācies piedzīvot.
Kā raksta Linda, tajā dienā viņa jau pamodās ar sajūtu, ka nav labs rīts. Arī tālākie dienas notikumi nebija pozitīvi.

"Ir dienas. Labas un sliktas. Varbūt ar mēness fāzēm saistīts, kas tajās notiek. Vai paša mieru un nemieru...

Pamodos ar sajūtu, ka nav labs rīts. Viss kaitina un sevis žēl, ka nevari būt mierīga un smaidīga kā gribētos.
Visu dienu skraidīju kā kādreiz, kad viesu pilna viesnīca. Arī tukša tomēr prasa uzmanību. Un pat vēl vairāk nekā agrāk.
Aizbraucu uz Depo nopirkt vannas korķīti. Apjuku no loģistikas tur un laikam arī loģikas trūkuma visā, kas veikalam uzspiests... Ar mani reti gadās, bet - jā - es apraudājos un izgāju no veikala bez korķīša. Ne Depo, ne korķītis nebija vainīgi noteikti, bet kaut kur tās šodienas emocijas bija jāliek.
Viesnīcā izsisti drošinātāji. Par laimi, elektriķis atradās, atlika vien samaksāt par palīdzību, sāpošu sirdi kontu paplicinot.
Vēl visādi sīkumi, ar kuriem pat labi tiku galā. Tad iznācu no darba un atradu uzliktu sodu par neapmaksātu stāvvietu... Galva tik pilna, ka biju aizmirsusi Pati vainīga, nodomāju. Lai gan gribējās mest šķīvi pret sienu (ja būtu šķīvis un siena)...
Pēc laiciņa, gatavojot vakariņas, ar visu dienas sakrāto stresu izlēju karstu eļļu... uz rokas," stāstā dalās Mūrniece.
Tādās dienās, kā viņa raksta, negribas sevi žēlot, bet tikt ar visu galā pašai, kā tas vienmēr esot bijis.
Kā vēstījām, divus mēnešus pēc kāzām viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece ļāvusi noprast, ka, iespējams, šķīrusies ar liepājnieku Agri Freibergu.
Ja vēl nesen pāris soctīklos dalījās ar kopīgām bildēm, taču nu jaušams, ka pāra starpā ir radusies plaisa vai pat aiza, jo aizvadītajā nedēļā Linda no saviem soctīklu profiliem dzēsa vīra uzvārdu, atkal sevi pozicionējot kā Lindu Mūrnieci. Savukārt viņas laulātais draugs Agris Freibergs pirms dažām dienām izlaboja attiecību statusa ailīti, kurā līdz šim bija norādīts “precējies”. Tagad tur vairs nav norādīta informācija par attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas