VIDEO: Legante demonstrē savas slēpošanas prasmes; fani neizpratnē par sniegu

tautaruna.lv 25.janvāris 2021, 18:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
TV personība un pasākumu vadītāja Dagmāra Legante sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar video un foto, kuros redzama uz distanču slēpēm.

Dagmāra svētdien publicējusi video un foto, kuros redzama Jūrmalā izmēģinām distanču slēpošanu. Viņa gan norāda, ka nav nekāda dižā slēpotāja, taču esot izjutusi lielu prieku.

"Tas nekas, ka pēc 10 sekundēm es eleganti nokritu uz dupša, bet bija forši uzkāpt uz slēpēm pēc tik daudz gadiem! Kaut arī tas bija uz neilgu laiku, jo tas bija raidījuma sižeta filmēšanas ietvaros, sapratu, ka tās distanču slēpes ir forša lieta un agrā rītā ar tām būt jūrmalā ir tiešām ļoti skaisti! Tagad jau vispār šķiet, ka katram otrajam tās ir un katrs trešais ar tām brauc pa meža takām vai jūru! Tā varbūt ir kļuvusi par modes lietu? Distanču slēpošana tagad ļoti populāra! Bet, lai tiktu uz kalnu paslēpot, vispār jāpierakstās nedēļām uz priekšu. Bet, vai tad tas nav kolosāli!? Svaigs gaiss un sports! Tas nekad nav par daudz," raksta Legante.
View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Tikmēr fanu interesi nedēļas nogalē, kad lielākoties visu sniegs kusa, piesaistījis video redzamais sniegs Jūrmalā. Dagmāra atklāj, ka kadri tapuši pirms vairākām dienām.

Jāatzīmē, ka Legante bieži dalās ar kadriem, kuros parāda, kā bauda ziemas priekus, piemēram, braucot no kalna ar ragaviņām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas