FOTO: Marija Naumova sevi parāda neierastā veidolā

tautaruna.lv 30.janvāris 2021, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Ja ir pierasts sociālajos tīklos redzēt dziedātāju Mariju Naumovu skaisti saposušos, tad tagad dziedātāja pārsteigusi savus fanus ar bildi no atpūtas, kurā viņa redzama skatītājiem neierastā veidolā.

Publicējot foto, kurā redzams, kā dziedātāja pēc pārgājiena atpūšas guļamtīklā. Viņa atklāj, ka visu dienu pavadījusi mežā.

"Pilnas dienas pārgājiens mežā ar ugunskuru, ugunī gatavotu ēdienu, termosu ar tēju un, protams, atpūtu," raksta Naumova.

Jāpiebilst, ka iepriekš Naumova jau ne reizi vien ir demonstrējusi to, cik ļoti mīl dabu un cik ļoti viņai patīk atrasties mežā. Proti, par atkritumiem mežā ir vēstīts jau iepriekš. Piemēram, tika vēstīts, ka dziedātāja Marija Naumova sociālajā tīklā Facebook publiski neslēpa sašutumu par redzēto Latvijas mežos. Runa ir par piesārņojumu, ar kuru Naumovai nākas saskarties ikdienu.

Marija Naumova ir krievu izcelsmes Latvijas dziedātāja, kas pazīstama arī ar skatuves vārdu Marie N. Vislielākais Naumovas panākums ir uzvara 2002. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā ar dziesmu "I Wanna".Tajā pašā gadā atzīta par Eiropas Gada cilvēku Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas