"Es šo dienu gaidīju vairāk kā savu dzimšanas dienu"; Rozīte paziņo satraucošus jaunumus

tautaruna.lv 22.janvāris 2021, 17:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte ir ieguvusi jaunu profesiju.

Anna saviem sekotājiem paziņoja lieliskus jaunumus. Pēc vairāku gadu ilgas studēšanas viņa ir ieguvusi jaunu profesiju.

"Es gaidīju šo dienu vairāk kā savu dzimšanas dienu (kas būs jau nākamnedēļ!) Lai pateiktu, ka mani sauc Anna un es esmu uztura speciāliste!!!!"

Anna četrarpus gadus studēja Rīgas Stradiņa universitātē.

Viņa atzīst, ka šis nebija viegls dzīves posms, ir nācies saskarties ar daudz grūtiem brīžiem. Tomēr šis piedzīvojums ir pagājis ātri.

Anna atminas pirmo kursu, kad nācās saskarties ar grūtiem eksāmeniem un ķīmijas papildstundām. Ir pagājis krietns laiciņš, taču tagad tas viss ir beidzies un viņa ir kļuvusi par uztura speciālisti.

"Pēdējais mēnesis, manuprāt, bija saspringtākais gadu mijas laiks manā dzīvē! Bet tas viss ir galā! Un savādas sajūtas - gandarījums par lielo darbu, kas paveikts, bet arī nedaudz neziņa un uztraukums par jaunu sākumu!!"

Anna atzīst, ka viņai tas nebūtu izdevies bez apkārtējo cilvēku atbalsta.

Viņa novēl visiem studentiem izturību un pacietību, jo apzinās, ka visiem tas ir pa spēkam!

Viņu Instagram steidzās sveikt vairākas Latvijā zināmas personības. Mūziķis Kaspars Zlidnis atzina, ka ir priecīgs par viņas paveikto. "Malacīte! Prieks par Tavu jauno panākumu! Novēlu turpināt dalīties ar jauniegūtām zināšanām ar tiem, kam tās noteikti palīdzēs uzlabot savas dzīves kvalitāti!"

Anna izteica pateicības vārdus ārstei Katrīnai Puriņai - Libertei, kas viņai ir palīdzējusi un sniegusi savas zināšanas. Katrīna atzina, ka pēc šāda Annas ieraksta jūtas ļoti saviļņota. "Es taču sēžu savā Gaiļezerā tagad un asaras birst no šī teksta, jo tas norezonē manas atmiņas pirms jau diviem gadiem, kad es beidzu savu dzīves jaudīgāko maratonu un es zinu, nu es tiešām zinu, ko no manis un Tevis prasīja šis laiks."



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:54

Jaunākās diskusijas