VIDEO: "Šī bija laba diena"; vakcīnu saņem arī leģendārais Arnolds Švarcnegers

tautaruna.lv 21.janvāris 2021, 17:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Leģendārais aktieris un kultūrists Arnolds Švarcnegers savā Instagram profilā publicējis video, kurā redzams, kā vīrietis saņem vakcīnu pret Covid-19, atrodoties savā mašīnā.

Pie publicētā video Švarnegers komentārā pierakstījis: "Šī bija laba diena. Nekad neesmu bijis tik laimīgs, gaidot rindā. Ja atbilstat kritērijiem, pievienojieties man un saņemiet vakcīnu. Sekojiet man, ja gribas dzīvot."

Video redzams, kā Švarcnegers saņem vakcīnu pret Covid-19, sēžot mašīnā.

Japiebilst, ka Švarnegers pievienojies ASV slavenībām, kuras vakcinējušās pret Covid-19 - prezidentam Džo Baidenam un viņa sievai, viceprezidentei Kamalai Herisai, uzņēmējai Martai Stjuartei un aktierim Stīvam Mārtinam.

Baidens un viņa sieva Džila saņēma uzņēmumu "Pfizer" un "BioNTech" izstrādāto vakcīnu, kas ir pirmā no apstiprinātajām Covid-19 vakcīnām. ASV decembrī apstiprināja otru Covid-19 vakcīnu, kuru izstrādājusi biotehnoloģiju kompānija "Moderna".

ASV ir pirmajā vietā pasaulē pēc jaunā koronavīrusa infekcijas gadījumu skaita un pēc nāves gadījumu skaita, kas saistīti ar Covid-19. Valstī apstiprināti apmēram 18 miljoni inficēšanās gadījumu un vairāk nekā 318 000 nāves gadījumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas