VIDEO: Rešetins parāda darba aizkulises

tautaruna.lv 21.janvāris 2021, 18:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Režisors Intars Rešetins soctīklos dalījies ar aizkadriem no Latvijas Televīzijas seriāla "Likteņa līdumnieki" uzņemšanas.

Publicētajā video redzami kadri, kuros Rešetins redzams ar grimu, kas padarījis aktieri daudz vecāku. Seriālā Rešetins attēloja Edgara lomu.

Seriāla uzņemšanas laikā Intars mēdzis jokoties un sasmīdināt arī savus kolēģus.

Video komentējuši daudzi Intara un seriāla fani.

"Tieši jūsu tēlojums bija vecumdienās vispārliecinošākais. Es katru dienu pārskatu dažas sērijas, jūs esat precīzs, konkrēts un ļoti lomā. Brīnišķīga komanda, mans mīļākais latviešu seriāls! Ik detaļu un ik dialogu ziņu jau no galvas. Jūs visi toreiz bijāt jauniņi aktieri, bet tik pārliecinoši spējīgi iejusties šajās lomās!' - komentārā pauž sekotāja.

"Edgara tēls man vienmēr licies ļoti sarežģīta loma. Tik neviennozīmīgs, impulsīvs. Sevišķi tik jaunam aktierim. Bet rezultāts lielisks. Reizi gadā vai divos Likteņa Līdumnieki no pirmās līdz pēdējai sērijai ir jānoskatās!" - raksta komentētāja.

"Jā, foršs laiks. Ilgs laiks. Mūža garumā. Tā arī līdz beigām nenoskatījos. Bet man labāk tas Edgars jaunībā," atklāj komentāra autore.

Likteņa līdumnieki ir latviešu televīzijas seriāls, kas tika pārraidīts kanālā LTV1 no 2003. līdz 2008. gadam. Sižetā sekoja Nārbuļu ģimenes vēsturei laikposmā no 1885. gada, kad barons izprecina pavesto istabmeitu, pūrā dodot zemi, cauri visiem 20. gadsimta notikumiem Latvijas vēsturē līdz pat mūsu dienām - 1995. gadam.

Seriāla sižeta līnijas pamatā ir četri rakstnieka Vladimira Kaijaka romāni - "Enijas bize", "Zem Marsa debesīm", "Nārbuļu dēli" un "Mantinieki".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas