VIDEO: Zeltiņa sirsnīgais ģimenes video izraisa sajūsmas vētru internetā

tautaruna.lv 23.janvāris 2021, 18:00
 
Ekrānuzņēmums
Televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš sociālajā vietnē Instagram dalījies ar sirsnīgu video, kurā demonstrē, kā mājās izklaidējas kopā ar meitu.

Sirsnīgajā video Zeltiņš redzams kopā ar meitu Emmu lecam no dīvāna spilvenos. Renārs atraktīvo nodarbi pārvērtis par jautrām sacensībām.

"7. Pasaules Čempionāts lekšanā spilvenos no dīvāna. Startē - 3kārtēja pasaules čempione Emma un čempionāta debitants Tētis. Aiziet, par uzvaru," dzīvespriecīgo video komentē Zeltiņš.

"Burvīgi šie tēta/meitas video!", "Skatījos kādas 4x pēc kārtas, malači sportisti", "Tik smieklīgi sagruzījās par to džemperi, bet tik mīļi", "Cik jauki. Lika pasmaidīt", "Tik fifīgi!" - komentāros sajūsminās Zeltiņa sekotāji.

Jau vēstīts, ka Renārs savā Instagram kontā ievietoja video, kurā atklāja, kā tas patiesībā ir audzināt trīsgadnieku. Viņš atklāja, ka devies kopā ar ģimeni apskatīt izgaismoto Biķernieka mežu. Ģimene jau bija apskatījusi pusi no ekspozīcijām, kad izlēma doties atpakaļ uz automašīnu, lai brauktu mājās. Tomēr jaunākajai ģimenes loceklei, tas nebija pa prātam un situācija izvērtās pavisam interesanta.

Renārs Zeltiņš ir precējies ar Ievu Kohu-Zeltiņu. Pāris gredzenus mija 2017. gadā. Abu ģimenē aug meitiņa Emma. Renārs bieži sociālajos medijos dalās ar dažādiem sirsnīgiem notikumiem no ikdienas ģimenes dzīves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:36

Jaunākās diskusijas