Dagmāra Legante atklāj TV aizkulises

tautaruna.lv 23.janvāris 2021, 10:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
TV personība un pasākumu vadītāja Dagmāra Legante soctīklos dalījusies ar pieredzi par TV raidījuma vadīšanu.

Kā zināms, Dagmāra ir viena no vadītājām STV Pirmā raidījumā "Kad viņas satiekas". Dagmāra atklāj, ka gaidāma sarunu šova jaunā sezona un pastāsta par raidījuma tapšanas aizkulisēm.

"Tā es te stāvu. Viena. Saposusies. Bet patiesībā- daļa no lielās komandas! "Kad viņas satiekas" nav viena cilvēka darbs! Mēs esam komanda, kurā ir daudz cilvēku, kuri, patiesībā, atkarīgi viens no otra.

Lai būtu labs rezultāts, visiem jādara savs darbs. Katrs pieliek savu roku- producente, režisore, sižetu veidotāji, asistenti, gaismotāji, operātori, montāžisti, tehniskie darbinieki, skaņas operatori, scenogrāfs, mārketings, stiliste, grims, friziere, translēšanas atbildīgie un noteikti vēl kāds, kurš palīdz veidot raidījumu un seko līdzi, lai viss būtu kārtībā! Protams, ka arī mēs trīs vadītājas un studijas viesi! Visi kopā," raksta Legante.

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Zināms, ka Dagmāra Legante-Celmiņa ir latviešu aktrise, humoriste, TV raidījumu vadītāja, modele un fotogrāfe. Dagmāra Legante ir piedalījusies vairākos LNT humora un dažādos citos šovos ("Ak, kungs", "Savādi gan", "Mūzikas stunda", "Kāpēc ne!"). 2004. gadā viņa kļuva par TV šova "Baltijas Džungļu zvaigzne" pirmās sezonas uzvarētāju. Šova finālā Dagmāra Legante pārspēja Renātu Ražnauskieni no Lietuvas un Koitu Tomi no Igaunijas. 2008. gadā kopā ar Oļegu Kuzņecovu piedalījās TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni 2". 2010. gadā kopā ar Normundu Rutuli vadījusi talantu šovu "O!Kartes akadēmija".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas