Meganas tēvs nāk klajā ar skaļiem paziņojumiem par nopludināto meitas vēstuli

tautaruna.lv 24.janvāris 2021, 19:07
 
PA/Scanpix/Leta
Meganas Mārklas tēvs tiesā Tomass Mārkls skaidrojis, kāpēc nolēmis nodot medijiem Meganas rakstīto vēstuli 2018. gadā, ziņo amerikāņu tabloīds "E! News".

Mārkls 19. janvāra tiesā atklājis, ka nodevis meitas ar roku rakstīto vēstuli "The Daily Mail", jo jutis, ka viņš tiek padarīts par "ļaundari" pēc žurnālā "People" publicētā raksta par viņa attiecībām ar meitu.

"Kad izlasīju rakstu "Patiesība par Meganu" žurnālā "People", biju šokēts, kas tajā teikts par mani. Tie bija meli. Tā nepareizi interpretēja toni un kontekstu vēstulei, ko Mega man 2018. gadā un es ātri nolēmu, ka vēlos šo pārpratumu labot," liecinājis Tomass.

Viņš uzskata, ka Megana pati noteiktusi piecus cilvēkus, ar kuriem runājis "People" par viņu atiecībām. Tomas norāda, ka rakstā pausts, ka Megana viņu mīl un ir gribējusi uzlabot attiecības, taču, viņaprāt, vēstulē meita viņu kritizējusi un tā liecinājusi par abu attiecību beigām, nevis izlīgumu.

Viņš arī apgalvo, ka meitas draugi ir nepareizi atspoguļojuši viņa atbildi Meganai. Viņš apgalvo, ka tiek melots par to, ka viņš nav vēlējies sazināties ar meitu, bet uzsver, ka nav varējis atrast veidu, kā ar viņu sazināties.

Vēstules publicēšana bijis vienīgais veids, kā viņš varējis atklāt savu stāsta pusi, pierādot, ka "People" kļūdījies par vēstules saturu. "Lasītājiem bija pašiem jāredz vēstule, lai viņi zinātu, kāda ir patiesība," norāda Mārkls.

Jau vēstīts, ka 2018. gada sākumā ārvalstu mediji ziņoja, ka Megana Mārkla nosūtījusi vēstuli tēvam Tomasam. Tiesa, viņa nesaņēma gaidīto atbildi, kas Saseksas hercogieni ļoti sāpinājis. Tapis zināms, ka viņas 74 gadus vecais tēvs gatavojas atklāt, viņaprāt, nejaukās lietos, ko piecas lappuses garajā vēstulē rakstījusi meita.

"The Mirror" vēstīja, ka Meganas nosūtītā vēstule tēvam salauzusi viņa sirdi miljons mazos gabaliņus. Saseksas hercogienes pusmāsa Samanta gan uzsvērusi, ka tēvs neklusēs, un medijiem atklās, cik nejaukas lietas Megana atļāvusies pateikt tēvam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas