Precēti vīrieši mēģina iepazīties ar Lindu Mūrnieci

tautaruna.lv 20.janvāris 2021, 11:30
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Pēc tam, kad izskanēja baumas par "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces iespējamo šķiršanos divus mēnešus pēc kāzām, Mūrniece sociālajos tīklos atrādījusi, ka ar viņu mēģina iepazīties precēti vīrieši.

Mūrniece ievietojusi kāda vīrieša vēstuli, kurā pausta vēlme iepazīties, savukārt Facebook atklāts, ka vīrietis ir precējies.

"Vispār es esmu toleranta. Daru muļķības un ceru, ka mani sapratīs. Tomēr ir lietas un cilvēki, kas pārsteidz," raksta Linda.

Tikmēr komentāros cilvēki norāda, ka tas esot viltus profils, kā arī atzīmē - novērots, ka pēdējā laikā cilvēki jo aktīvi cenšas iepazīties.

"Pēdējā laikā traki daudz iepazīties gribētāju. Pilnīgi ne FB, bet Tinders kaut kāds!

Kaut vai taisi savu kontu pilnīgi nevienam neredzamu, izņemot pašus tuvākos, bet tad tā kā drusku zūd jēga tam "sociālajam tīklam"," teikts kādā komentārā.
Kā vēstījām, divus mēnešus pēc kāzām viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece ļāvusi noprast, ka, iespējams, šķīrusies ar liepājnieku Agri Freibergu.
Ja vēl nesen pāris soctīklos dalījās ar kopīgām bildēm, taču nu jaušams, ka pāra starpā ir radusies plaisa vai pat aiza, jo aizvadītajā nedēļā Linda no saviem soctīklu profiliem dzēsa vīra uzvārdu, atkal sevi pozicionējot kā Lindu Mūrnieci. Savukārt viņas laulātais draugs Agris Freibergs pirms dažām dienām izlaboja attiecību statusa ailīti, kurā līdz šim bija norādīts “precējies”. Tagad tur vairs nav norādīta informācija par attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas