Robijam Viljamsam pozitīvs Covid-19 tests; atklāj, kāds ir dziedātāja veselības stāvoklis

tautaruna.lv 20.janvāris 2021, 10:52
 
PA/Scanpix/Leta
Pasaulslavenais dziedātājas Robijs Viljamss atradies uz Karību jūras salas, kur ievērojis karantīnu pēc tam, kad viņam uzrādīts pozitīvs Covid-19 tests, raksta "The Mirror".

Kā "The Sun" atklāj avots, 46 gadus vecais dziedātājs 28. decembrī kopā ar sievu Aīdu un viņu četriem bērniem devās uz Senbartelmī salu svētku brīvdienās.

"Robijs ir diezgan slims. Viņš un ģimene izolējas villā. Tā nav gluži sliktākā vieta, kur pavadīt karantīnu, lai gan viņš nedrīkst iet uz pludmali. Viņam karantīna jāievēro vismaz 14 dienas," atklājis avots.

Dziedātājam Covid-19 atklāts Jaunā gada brīvdienu laikā.

Kā ziņo "The Mirror", Viljams janvāra sākumā pamanīts izbraucienā ar laivu. Dziedātāja seju klājusi sejas aizsargmaska.

Iepriekš Viljamss sacījis, ka viņš dzīvo kalna virsotnē, lai nesaslimtu ar Covid-19 pandēmijas laikā. "Esmu kaut kur Šveices kalnā. Esmu mazliet neirotisks un domāju, kur ir vieta, kur vīruss mani nedabūs," BBC atklājis Viljamss.

Robijs Viljamss ir angļu dziedātājs un dziesmu tekstu autors. Viņa karjera sākās 1990. gadu sākumā, grupas Take That sastāvā, no kuras viņš aizgāja 1995. gadā un uzsāka solo karjeru.

Robijs Viljamss kā solo mūziķis Apvienotās Karalistes vēsturē ir pārdevis visvairāk albumu un ieguvis visvairāk BRIT Awards vēsturē. Viņa pārdoto ierakstu kopējais skaits 2008. gada nogalē bija 55 miljoni ierakstu pasaulē.

Viljamsam pieder Ginesa pasaules rekords, kad pēc 2006. gada pasaules tūres World Tour 2006 izziņošanas, vienā dienā tika pārdoti 1,6 miljoni biļešu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas