Harija un Viljama ģimenes apvienosies īpašā pasākumā

tautaruna.lv 20.janvāris 2021, 23:02
 
PA/Scanpix/Leta
Prinču Viljama un Harija ģimenēm būs jātiekas jūlijā, ja to atļaus Covid-19 pandēmijas laikā ieviestie ierobežojumi ceļošanai, raksta "The Mirror".

Harijs un Megana jūlijā satiks Viljamu un Keitu, ja to ļaus ceļošanas ierobežojumi. Par spīti tam, ka starp abiem pāriem valda "neatrisinātas nesaskaņas", brāļiem būs jātiekas princeses Diānas statuetes atklāšanā.

1. jūlijā notiks princesei Diānai veltītas statuetes atklāšana Kensingtonas pils dārzā, kur Diāna dzīvoja pirms savas nāves un tagad mitinās Viljama ģimene. Koronavīrusa pandēmijas dēļ statuetes atklāšana pārcelta uz 2021. gada 1. jūlija, kas būtu Diānas 60. dzimšanas diena.

Tieši pirms gada Harijs un Megana paziņoja skandalozo lēmumu atteikties no karalsikajiem pienākumiem, kas radīja nesaskaņas arī abu brāļu - Harija un Viljama - starpā. Viljams bijis neizsakāmi nikns uz brāli par viņa rīcību.

Par prinču attiecībām pēdējā laikā tiek mēļots, ka tās ir uzlabojušās. Karaliskās ģimenes eksperte Keitija Ničola apgalvo, ka brāļi sākuši savā starpā sarunāties un sazinājušies ar videozvanu palīdzību Ziemassvētku brīvdienu laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas