Ladybird soctīklos publicē pirmo foto pēc bērnu nolaupīšanas skandāla

tautaruna.lv 19.janvāris 2021, 17:02
 
Oļesja Sokolova, F64 Photo Agency
Jau vēstīts, ka Latvijā reiz pazīstamā dziedātāja Ladybird jeb Tatjana Šihmuratova gada nogalē nedēļu pavadīja cietumā Kalifornijā, kur nonākusi par savu bērnu nolaupīšanu. Pēc ģimenes drāmas norimšanas jaunā sieviete pirmo reizi publicējusi pašbildi sociālajos tīklos.

Allaž smaidīgā Tatjana, kura dzīvo Kalifornijas štatā ASV, arī smaida publicētajā foto, parakstā norādot, ka "bauda burvīgo saulīti".

Jau vēstījām, ka dziedātājai Ladybird savu palīdzību sniedza arī laba draudzene un arī skatuves māksliniece Jenny May, kā arī Kristīne Misāne, kura Dienvidāfrikā bija apsūdzēta, tostarp, par savu bērnu nolaupīšanu.

Kā vēstījām iepriekš, sociālajos tīklos bija izveidots profils, kurā publicēti Tatjanas bērnu Annikas un Raiana bildes un lūgums palīdzēt atrast bērnus. Pēc visa spriežot, bērnus meklēja viņu tēvs Maikls Larsens, kas rakstīja, ka bērni pēdējo reizi manīti kopā ar Tatjanu Kalifornijas štatā.

Pēc tam Ladybird nedēļu pavadīja cietumā Kalifornijā, kur nonākusi par savu bērnu nolaupīšanu. Viņa atklāja, ka tikusi apcietināta un abas atvases patlaban ir tēva apgādībā. Viņa teica, ka nu ar bērnu tēvu gaidāmi tiesu darbi, ieskaitot laulību šķiršanu.

“Nedrīkstu tikties, ne tuvoties mājām, kur viņi [bērni] dzīvo. Man ap kāju aplikta GPS ierīce, kas norāda manu atrašanās vietu. Ļauts sazināties ar bērniem tikai ar platformas "Zoom" starpniecību, taču līdz šim tas nav izdevies,” atklāja dziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas