Vai atpazīsti? Mairis Briedis sajūsmina sekotājus ar bērnības foto; izvēršas minēšana

tautaruna.lv 22.janvāris 2021, 16:13
 
Gatis Gierts/F64
Bokseris Mairis Briedis sociālajā vietnē Instagram dalījies ar senu bērnības foto un licis saviem sekotājiem uzminēt, kurš ir viņš.

Briedis publicētajā foto redzams kopā ar draugiem bērnībā.

"Laiki kad varējām būt blakus viens otram!!! (uzminiet kurš es)," savus sekotājus minēšanas spēlei izaicina bokseris.

Maira sekotāji aktīvi iesaistījušies minēšanas spēlē un komentāros dalās ar saviem variantiem.

"Baltie mati. Trešais no labās 1.rindā", "Adidas cepure", "Džinsenēs, ar Super Sonix džemperīti", "Zaļajā?", "Tas ar tiem gariem matiem", "1.rindā trešais no labās, blondais džekiņš", - min fani.

Lielākoties komentāros fani uzskata, ka Briedis ir zēns ar blondajiem matiem, kurš atrodas pirmajā rindā, trešais no labās puses. Pats Mairis gan neatklāj, kurš viņš ir.

Jau vēstīts, ka gada sākumā noslēgusies tradicionālā žurnāla Sporta Avīze 50 ekspertu aptauja, kurā ļoti pārliecinoši par 2020.gada Latvijas labāko sportistu atzīts pasaules čempions boksā Mairis Briedis. 27 no aptaujātajiem ekspertiem par labāko nosauca Mairi Briedi, kurš pērn pēc ilga gatavošanās posma aizvadīja cīņu ar Junieru Dortikosu, savu trofeju klāstu papildinot ar Muhameda Ali trofeju par uzvaru Supersērijas turnīrā, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu, kā arī žurnāla The Ring jostu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas