FOTO: Kaspars Kambala pārsteidz sekotājus ar stindzinošu kadru

tautaruna.lv 19.janvāris 2021, 16:13
 
Romāns Kokšarovs/F64
Bijušais basketbolists Kaspars Kambala nedēļas nogalē sociālajā bilžu vietnē Instagram publicējis kadru, kurā redzams ziemas peldes laikā.

Ka jau vēstīts, pagājušajā nedēļas nogalē termometra stabiņš lielākoties Latvijā bija noslīdējies krietni zem -10 grādiem, taču, kā izskatās pēc soctīklos publicētajiem kadriem, tas neliedza entuziastiem baudīt ziemas peldes.

Arī Kaspars Kambala publicējis attēlu, kurā redzams kāpjam ārā no Daugavā izcirsta aliņģa. "Ziemas prieki..."- attēlu komentē Kambala.

Foto nav atstājis vienaldzīgus arī bijušā sportista sekotājus, kuri komentāros apbrīno Kaspara izturību. "Lāčplēsis", "Sasodīts, brāli! Neesi tur pārāk ilgi", "Izskatās vēsi", "Auč. Pārāk auksts",- teikts komentāros.

Jau vēstīts, ka Kambala savā Instagram profilā publicējis attēlu, kurā redzams ūdenstilpnē peldoties, piesedzoties tikai ar ledus plāksni. Kambala norāda, ka nekas viņu neatturēs no labas peldes.

Kaspars Kambala ir bijušais latviešu sportists — basketbolists un bokseris. Spēlēja spēka uzbrucēja un centra pozīcijā, Latvijas basketbola izlases dalībnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas