Kolēģi pastāsta par pēdējo sarunu ar Astrīdu Kairišu

Viktorija Gabrjuna 19.janvāris 2021, 11:30
 
f64.lv, Kaspars Krafts
13. janvārī 79 gadu vecumā mūžībā devās Latvijas Nacionālā teātra aktrise Astrīda Kairiša. Evijas Kalnbērzas un Martas Kalniņas materiālā "Aktrises pēdējā dāvana tuviniekiem" vēstīts, ka draugu mīlestību viņa izjuta līdz pēdējai dienai.

Aktrises vedekla Sanita Auškāpa atklāj, ka viņai pēdējā saruna ar Astrīdu bijusi gadumijā, kad viena otrai novēlēja laimīgu jauno gadu, un nospriedušas, ka atkal sākas jauns dzīves posms.

Izdevums vēsta, ka Astrīda paguva atvadīties no saviem mīļajiem kolēģiem, lai gan aktieri, to pat nenojautuši, sarunājās ar viņu pēdējo reizi.

Kā saka Uldis Dumpis, pēdējā saruna abiem bijusi neilgi pirms jaunā gada. Tā esot bijusi ļoti gaiša, un aktierim nemaz nešķita, ka pēdējā. Arī Ģirts Jakovļevs atzina, ka abi ar Astrīdu izrunājušies no sirds pa telefonu, un nekas neliecināja ka viņa jau ir ceļā uz viņsauli.

Un tomēr - to, ka laiks uz šīs zemes tuvijas beigām, viņa nojautusi. Pēdējā vakarā pirms savas aiziešanas Kairiša esot teikusi, lai telefonu vairs nelādē. Viss jau bijis izrunāts un izdzīvots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas