Izskan baumas, ka divus mēnešus pēc kāzām Linda Mūrniece šķīrusies

tautaruna.lv 19.janvāris 2021, 9:20
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Divus mēnešus pēc kāzām viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece ļauj noprast, ka, iespējams, šķīrusies ar liepājnieku Agri Freibergu, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Linda Mūrniece "nolec" no vīra uzvārda" izdevumā "Kas Jauns".

Pāris apprecējās pērnā gada 11.novembrī, un apprecoties sieva saglabāja gan savu līdzšinējo uzvārdu, gan pieņēma vīra uzvārdu, kļūstot par Lindu Mūrnieci-Freibergu.

Kā pēc kāzām atzina Linda, ar jauno vīru pirms precībām bijusi pazīstama vien pāris mēnešu, taču tas, viņasprāt, nav bijis šķērslis kļūt par likumīgiem laulātajiem.

Ja vēl nesen pāris soctīklos dalījās ar kopīgām bildēm, taču nu jaušams, ka pāra starpā ir radusies plaisa vai pat aiza, jo aizvadītajā nedēļā Linda no saviem soctīklu profiliem dzēsa vīra uzvārdu, atkal sevi pozicionējot kā Lindu Mūrnieci. Savukārt viņas laulātais draugs Agris Freibergs pirms dažām dienām izlaboja attiecību statusa ailīti, kurā līdz šim bija norādīts “precējies”. Tagad tur vairs nav norādīta informācija par attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas