Baibas Sipenieces-Gavares video ar mammu satricina soctīklus

tautaruna.lv 22.janvāris 2021, 13:15
 
Vladislavs Proškins/F64
TV un radio personība Baiba Sipeniece - Gavare sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar sirsnīgu video, kurā parāda, kā viņas mamma nebaidās no jaunāko tehnoloģiju izmantošanas.

"Šī ir mana mamma Austra. Iedvesmas avots,spēks,izturība,dzīvesprieks un humors. Un vēl viņai ļoti patīk apgūt jaunās tehnoloģijas, emocijas reizēm ir kā jaunatklājējam,kas mums vienādiņ rada neizsakāmu prieku!"- video komentē Sipeniece-Gavare.

Video izpelnījies plašu atzinību Baibas sekotāju vidū, kuri nebeidz jūsmot par dzīvespriecīgo sievieti un daudzi atzīmē, ka neticami šķiet fakts, ka viņai ir 80 gadi, kā to video sākumā norāda Sipeniece-Gavare.

"Kompliments mammai par izskatu un dzīvesprieku! Lieliska! ", "Nu, galīgi neliekās, ka 80 gadu, kādi 65", "Tagad skaidrs no kurienes Baiba tāda", "Mamma ir satriecoša! Nemūžam nedotu 80!","Mammai nav vairāk par 60!!! Ļoti jauka!" - teikts daudzajos komentāros pie video.

Tomēr viena no komentētājām satraukusies, ka Baiba viesojusies pie mammas aizliegumu laikā, taču Sipeniece-Gavare paskaidro, ka video ar mammu uzņēmusi viņas māsa, kura tur dzīvo un pašas video komentārs ir piemontēts.

Baiba Sipeniece-Gavare ir radio "Star FM" rīta raidījuma "Zoopasta" un šova "Saimnieks meklē sievu", kā arī pasākumu vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas