FOTO: Dubskas vārtīšanos sniegā iztraucē ziemas tehnika

Anete Ošleja 15.janvāris 2021, 18:15
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Stiliste Žanna Dubska atklāj, kas viņai palīdz gūt prieka sajūtu, kad ārā valda bargs aukstums.

Žanna ir atraktīva un "karsta" sieviete. Par to liecina arī viņas pēdējais ieraksts sociālajā medija Instagram.

"Gismeteo.lv ziņo, ka aiz loga -6 jūtams -13. Un manā sirdī +26," atzina Žanna.

Karstasinīgajai stilistei šis aukstais laiks neiet gluži pie sirds, tāpēc viņa ir atradusi piecas lietas, ka šajā ziemotajā laikā viņai palīdz sasildīt sirdi. Ar šīm lietām viņa dalījās saviem sekotājiem, lai arī tiem cilvēkiem, kuriem ziema aukstums liekas nomācošs, palīdz atgūt un uzturēt prieka sajūtu.

Stiliste atzīst, ka viena no lietām, kas sasilda viņas sirdi ir krāsas. Viņa iesaka arī ziemas laikā, izvēloties apģērbu, likt akcentu uz košām un spilgtām krāsām.

Tomēr ar apģērbu vien nebūs līdzēts, lai uzburtu prieka sajūtu. Svarīgs ir arī kontakts ar citiem. Par spīti pandēmijai un ierobežojumiem, Dubska iesaka iesaistīties draudzīgās sarunās ar bērniem, sētniekiem, policistiem vai garāmgājējiem.

Lai arī aukstais laiks nav domāts priekš karstasinīgās stilistes, tomēr ziemas prieku baudīšana un bērnu spēles palīdzēs uzlabot garastāvokli. Dubska ievietoja fotogrāfiju, kurā laiski, smejoties guļ sniegā, brīdi, kad parku gatavojas tīrīt traktors.

Ekrānuzņēmums no Instagram


"Smiekli, humoristiskie video un pozitīvi foto. Somijas food-kurjeri skraida pa Helsinkiem ar slēpēm. Iedomājos tos Rīgas ielās - man nāk smiekli," kā ceturto prieka veicinošo aspektu min Dubska.

Papildus visiem iepriekš nosauktajiem prieka veicinošajiem veidiem, viņa ir iemīļojusi arī spilgta pedikīra un lūpukrāsas izmantošana. Rozā lūpukrāsa un košs pedikīrs palīdzēs uzlabot noskaņojumu aukstajās ziemas dienās.

Jāpiemin, ka Žanna Dubska ir Latvijā zināma modes stiliste un eksperte. Žanna iepriekš ir izpelnījusies sabiedrības uzmanību ar savu ekstravaganto stilu, daloties gan ar dažādām fotogrāfijām, gan video sociālajos medijos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas