Salceviča atklāj dzīves kvalitātes noslēpumu

Anete Ošleja 15.janvāris 2021, 14:31
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modes blogere Indra Salceviča atzīst, ka sevis akceptēšana ietekmē dzīves kvalitāti.

Indra sociālajos medijos dalījās ar pārdomām par "bodypositive". Viņa aktīvi sociālajos medijos un blogā dalās ar dažādiem padomiem sevis iemīlēšanā un akceptēšanā.

Kā viņa savā jaunākajā Instagram ierakstā minēja, tad reiz viņai kāds esot teicis, ka dzīve nav tikai "bodypositive" un sevis mīlēšana.

Indra atspēko šo viedokli un uzskata, ka ja sabiedrībā cilvēki dzīvos pēc šāda principa, tad dzīves kvalitāte būs daudz labāka.

"Sevis akceptēšanas, domāšanas virziena esamība vai neesamība ļoti ietekmē Tavas dzīves kvalitāti un arī izvēles," atklāj modes blogere.

Svarīgi ir sevi nesalīdzināt ar citiem un nemēģināt savu dzīvi pielīdzināt citu cilvēku ikdienai. Ja regulāri tu savu dzīvi salīdzināsi ar citiem cilvēkiem, tad tu arvien vairāk attālinies no realitātes.

Citu dzīve vienmēr liekas labāka. Liekas, ka citiem labāk veicas, ir saskanīga ģimene, vīrs, bērni vai viņiem ir labāka finansiālā situācija. Tomēr Indra uzsver, ka no malas viss var likties daudz labāk nekā tas ir patiesībā.

"Mēs neviens nezinām, kā patiesībā dzīvo tas, ar kuru cilvēku salīdzināmies. Kāda ir viņa dzīves rutīna, vērtības, notikumi dzīvē, pārdzīvojumi un prieki. Patiesībā tā salīdzināšanās balstās uz stereotipiem par cilvēkiem, kā arī par patiesībā apzināti veidotiem tēliem," atskārš Salceviča.

Tādējādi viņa uzsver, ka pilnvērtīgas dzīves atslēga ir ķermeniski pozitīvā domāšana. "Un te es atkal gribu atgādināt, ka bodypositive jēdziens nav jāsaista ar virssvaru," min Indra. Viņa atgadina, ka "bodypositive" iestājas pret sabiedrībā kultivētajiem skaistuma standartiem, kuri ieliek cilvēku "rāmīti", izceļot esošās nepilnības.

Jau vēstīts, ka Indra Salceviča ir izveidojusi sevis iemīlēšanas blogu "morethansize.com". Viņa aktīvi dalās ar savām pārdomām sociālajos medijos un aicina sievietes sevi iemīlēt, tādas kādas viņas ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas