FOTO! Garklāva pēc negadījuma dalās ar burvīgiem kadriem

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 15:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Žurnāliste Kristīne Garklāva, kura nesen salauzusi kāju un tagad atrodas "piespiedu mājsēdē", sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar burvīgiem ziemas kadriem no sava arhīva.

Žurnāliste publicējusi burvīgu ziemas kadru, kurā redzama baudām ziemīgas dabas ainavas.

"Tā skaistā ziemas smarža.Labi, ka kaut nedaudz sniegu piedzīvoju šogad. Tagad tik caur logu un jūsu bildēm. Manā Instagram sienā kādu brīdi - arhīvs. Lai prieku pilna diena! Prieks ir sīkumos," raksta Kristīne.

Vēlāk komentārā Garklāva norāda: "Esmu pateicīga maniem kruķiem, kas mazliet paver manu neatkarības lodziņu un ļauj saglabāt kaut drusku pašcieņas, bet tiešām- lai tie vairs Nekad nebūtu vajadzīgi!"

Jau vēstīts, ka žurnāliste saviem Instagram sekotājiem atklāja, ka ir nokļuvusi neapskaužamā situācijā, jo, dodoties vakarā baudīt ziemas priekus, Kristīnei jautrā atpūta beidzās pavisam skumji. "Izbaudīju ielu slidenumu un bedrīšu burvību uz visiem 100. Lauzta kāja," saviem Instagram sekotājiem atklāja Graklāva.

Kristīne Garklāva ir TV3 rīta ziņu raidījuma "900 sekundes" vadītāja un divu dēlu māmiņa. Dēls Ernests pasaulē nāca 2011. gadā bet viņas otrais dēls Fricis dzima 2014. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas