Dreimanes foto izpelnās īpašu vīriešu uzmanību

tautaruna.lv 17.janvāris 2021, 11:43
 
Kaspars Krafts/F64
Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane sociālajā vietnē Instagram publicējusi attēlu, kurš pievērsis vairāku vīriešu kārtas sekotāju uzmanību.
"Runā, ka ... kā Tu pavadīsi Janvāra pirmo dienu, tādā noskaņā arī paies Janvāris. Kā otro - tāds būs Februāris un tā tālāk apspēlējot pirmās divpadsmit dienas, kas atspoguļo divpadsmit mēnešus gadā. Bet, kas notiek 13. janvārī? Cikls sākas no sākuma un piedāvā otru iespēju? Vai arī - ko sēsi, to pļausi?" pie publicētā raksta Lelde.

Tomēr sekotāji komentāru sadaļā vairāk uzmanības velta tieši attēlam. To ar atzīmi "patīk" novērtējuši vairāk nekā 2 500 cilvēku. "Brīnišķīgi valdzinoša Sieviete", "Tās acis... Skaistā, Lelde", "Ar skaļu blīkšķi ļoti daudzas sirsniņas tagad lūst", "Tu precēsi mani?" teikts komentāros, kuru autori lielākoties ir vīrieši.

Jau vēstīts, ka latviešu aktrise Lelde Dreimane ir attiecībās ar hokejistu Ēriku Ozollapu.

Viesojoties Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous", aktrise atklāja, ka jo īpaši cenšas pasargāt savas jaunās attiecības. "Man šīs attiecības ir kas jauns. Es šīs attiecības īpaši, starp citu, sargāju. Īpaši es viņas sargāju no šīs ažiotāžas. Un jo vairāk es viņas sargāju, jo ir lielāka ažiotāža. Un par to es nebiju padomājusi," raidījumā izteicās Dreimane.

Kā liecina informācija "Dailes teātra" mājaslapā, tad Lelde ir dzimusi 1989.gada 2.decembrī Rīgā. Mācījusies Natālijas Draudziņas ģimnāzijā un Rīgas Valsts 3.ģimnāzijā. 2015.gadā absolvējusi Latvijas Kultūras akadēmijas Dramatiskā teātra aktieru kursu pie kursa vadītājas Annas Eižvertiņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas