VIDEO: Vaikule sagatavojusi, iespējams, visneparastāko apsveikumu Paulam

tautaruna.lv 13.janvāris 2021, 17:30
 
Žanete Terentjeva/F64
Maestro Raimonds Pauls turpina saņemt sveicienus savā 85.dzimšanas dienā. Daudzas slavenības Paulu sveica ar fotogrāfijām un skaistiem vārdiem, savukārt Laima Vaikule publicējusi ziemīgu video.

Savā video sveicienā Laima saka: "Raimond, es jūs mīlu! Esiet vesels!" Pēc šiem vārdiem Vaikule apskauj sniegavīru, ko, iespējams, uzcēlusi par godu Paulam.

Vaikules sveiciens tapis Ragkāpas dabas parkā.

Jāpiebilst, ka komentāros Vaikules Instagram sekotāji ne tikai dalījās ar sveicieniem un laba vēlējumiem Paulam, bet arī uzsvēra to, ka cik labi un jauneklīgi Vaikule izskatās.

Kā zināms, 12.janvārī Raimonds Pauls svinēja savu 85.dzimšanas dienu. Maestro svētko sveica daudzas sabiedrībā zināmas personas. Kā vēstījām, Latvijas mūziķi soctīklos veltīja izcilajam māksliniekam cieņas, sirsnības un atzinības pilnus ierakstus. Piemēram, dziedātāja Dināra Rudāne sociālajā vietnē Instagram bija veltījusi sirsnīgus vārdus maestro Raimondam Paulam, publicējot kadrus no abu kopīgajiem mirkļiem. "Daudz Laimes Maestro!!!! Paldies par katru uzrakstīto un nospēlēto noti! Par smiekliem, rūpēm, sarunām. Par katru dāvāto mirkli, par patiesu laimi ar Jums muzicēt! Es nevarēju pat sapņot par iespēju būt tuvumā! Veselību, iedvesmu, patiesu mīlestību!!!! Daudz Laimes!!!!!" - rakstīja Rudāne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas