"Nereāli"; Markus Riva dalās ar neticami skaistu video

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 17:43
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātājs Markus Riva sajūsminājis savus Instagram sekotājus ar iespaidīgu video, kurā fiksējis skaisto Latvijas dabu saulrieta laikā.

Pats mākslinieks komentārā pie video norāda, ka skats ir "nereāls". Ar mirkļbirku palīdzību viņš akcentē, ka video tapis pie Baltijas jūras.

View this post on Instagram

A post shared by Markus Riva (@markusriva)

Komentāros pie video sajūsmu paudusi arī televīzijas peresonība Dagmāra Legante. "Satriecošs saulriets!", "Var sajukt prātā no šī skaistuma!" pausts komentāros pie video.

Jau vēstīts, ka arī dziedātājas un pavāršova vadītājs Roberto Meloni sociālajā vietnē Instagram sajūsminājis sekotājus ar pasakaini bruvīgu kadru no Kukšu muižas. "Ziemas pasaka," komentārā raksta Meloni un norāda, ka viņam netraucē pat aukstums.

Jāatgādina, ka nesen fani interneta vietnē sacēla trauksmi par Rivas publicēto video, kurā viņš ir kopā ar dziedātāju Samantu Tīnu. Video, kas filmēts LTV studijā, Samanta un Markus ir cieši blakus viens otram, taču abi ir bez sejas aizsargmaskām.

"Visiem, kuri satraucas, ka mēs tik tuvu ar Samantu. Pirms ieraksta mēs visi (gan skatuves, gan aizskatuves darbinieki) taisījām testus un studijā visi aiz kadra bija maskā," norādīja mūziķis. Tāpat viņš pievienoja negatīva Covid-19 testa analīzes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas