Krauzes ironiskais tvīts izraisa diskusiju soctīklos

tautaruna.lv 14.janvāris 2021, 7:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Žurnālists Arnis Krauze, mikroblogošanas vietnē Twitter publicējot sava kolēģa LTV raidījuma "De facto" vadītāja Matīsa Arnicāna foto, pajokojis par viņa frizūru.
Kā raksta Krauze, viņam būs tik pat kupla sasuka kā kolēģim, ja Latvijā neatvērs frizētavas.

"Skatos uz LTV kolēģi Matīsu Arnicānu un redzu sevi pēc mēneša, ja frizierēšanās ierobežojums paliks spēkā," raksta Krauze.

Komentāros par Krauzes ierakstu izvērtās interesanta diskusija. Piemēram, žurnālists Jānis Zvērs raksta, ka šāda frizūra ir 2021.gada trends.

"Mani 4 ģimenes vīrieši jau tagad sāk izskatīties pēc lāčiem. Bail iedomāties kas būs vēl pēc mēneša. Sāku meklēt youtube frizieru video," teikts kādā komentārā.

"Ja frizēšanās pakalpojumi netiks atjaunoti, psihiatriem patiešãm būs daudz darba. Vismaz man būs jāprasa palīdzība," teikts vēl kādā komentārā.

Tāpat Twitter lietotāji iesaka lūgt padomu Ministru prezdientam Krišjānim Kariņam, kā ierobežojumu laikā izdodas saglabāt tik labu frizūru.

Vēl kāds piebilst, ka palīdzēt var matu gumijas.

Jau ziņots, ka valstī noteiktie ar Covid-19 saistītie ierobežojumi un komandantstunda nedēļas nogalēs būs spēkā līdz 25.janvārim, iepriekš lēma Ministru kabinets.

Uz divām nedēļām pagarināti jau spēkā esoši ierobežojumi pakalpojumu un tirdzniecības jomās, kā arī izglītībā.

Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī no 9.novembra līdz 7.februārim ir izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas