Millers sašutis par sabiedriskā medija rīcību Paula jubilejā

tautaruna.lv 13.janvāris 2021, 12:45
 
Kaspars Krafts/F64
Producents un filoloģijas doktors Juris Millers sociālajā vietnē Facebook paudis sašutumu par Latvijas Televīzijas programmu maestro Raimonda Paula jubilejā.

"Latvijā vajadzēja sagaidīt Raimonda Paula jubileju, lai dabiedrība beidzot sāktu saprast, ka Latvijas TV programmu plānotājiem nav izpratnes par sabiedriskā medija misiju kultūrvēsturisko notikumu iemūžināšanā," pauž producents.

Pie Millera ieraksta komentāros cilvēki piekrīt producenta paustajam un vairāki ir vienisprātis, ka ReTV pārraidītais koncerta ieraksts kvalitātes ziņā bijis vājš un tas ielikts "kā ielāps".

Ierakstu komentējis arī producents Guntars Račs, kurš norāda, ka negribas nevienam pārmest, jo iepriekš bija "paredzēts koncerts ar Garanču, kas bija paša Maestro īpaši gaidīts".

"Taču, jau tad, kad pirmo reizi pa n-tajiem gadiem (iespējams , ka pat pirmo reizi), redzot, ka Paulam nav atvēlēta vieta LTV jaungada programmā, šo, kas notika vakar, jau varēja prognozēt. Neesmu iedziļinājies, kā tas vispār nonāca līdz šādam izpildījumam (runāju par tehnisko, protams, ne muzikālo), taču Maestro to nebija pelnījis," norāda Račs.

"Svarīgāka par Paulu Jaungada naktī bija govju slaukšana un tēja pie prezidenta," Rača komentāram atbild Millers.

Jau vēstīts, ka 12. janvārī maestro Raimonds Pauls atzīmēja 85 gadu jubileju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:52

Jaunākās diskusijas