Holivudas aktrise atklāj, ka tikusi nolaupīta un turēta gūstā

tautaruna.lv 13.janvāris 2021, 19:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Aktrise Rebela Vilsone pastāstījusi par šausminošu incidentu ceļojuma laikā Āfrikā, kad pret viņu pavērsts ierocis, raksta "The Mirror".

Vilsone atklājusi, ka ceļojuma laikā Āfrika tikusi nolaupīta un diennakti pavadījusi gūstā.

40 gadus vecā Austrālijas aktrise stāsta, ka kopā ar sieviešu grupu atradās Mozambikā, kad viņu automašīnu apturējuši bruņoti vīruši un likuši izkāpt.

"Viņi mūs aizveda uz kādu māju nekurienes vidū. Es domāju, ka krīzes situācijā reaģēju ļoti labi. Biju līdere," intervijā "Sky One" šovā "Straight Talking" stāstījusi aktrise. "Par laimi mums netika nodarīts pāri un nākamajā dienā viņi atnāca un teica, ka mūsu automāšīna ir gatava un varam braukt. Mēs neuzdevām jautājumus. Mēs devāmies uz mašīnu un braucām prom," pastāstījusi aktrise un piebilst, ka, iespējams, vīrieši izmantojuši automašīnu nelegālām darbībām.

Jau vēstīts, ka Vilsone savus fanus pārsteigusi ar iespaidīgām vizuālajām pārmaiņām - zvaigzne ir zaudējusi 30 kilogramus.

Rebelas pārsteidzošās izskata pārmaiņas novērtē viņas fani. Tomēr viņa atzīst, ka ne visi to uztver pozitīvi. Kino pārstāvji uzskata, ka mainot savu izskatu, aktrisei būs grūtāk iegūt dažādas nozīmīgas lomas.

Jau iepriekš vēstīts, ka aktrise Rebela Vilsone savus fanus pārsteigusi ar iespaidīgām vizuālām pārmaiņām. 2020. gada sākumā aktrise paziņoja, ka pievērsīs uzmanību savai veselībai. Pagājušā gada sākumā viņa atklāja, ka jau sākusi spert pirmos soļus fiziskās formas uzlabošanā un zaudējusi 19 liekos kilogramus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas