Mākslinieks piepilda sapni - uzzīmē Raimonda Paula tipiskākās grimases

tautaruna.lv 13.janvāris 2021, 10:30
 
Gints Ivuškāns/ F64
Mākslinieks, vizuālās mākslas skoolotājs Bruno Bahs sociālajos tīklos dalījies ar kādu neparastu veikumu - viņš uzzīmējis Maestro Raimondu Paulu.
Par savu zīmējumu Bruno raksta: "Zīmējumā attēlots lielmeistars pirms 5 gadiem, kad piepildīju savu sapni - uzzīmēju viņa tipiskākās grimases. Un tā unikālā balss. Kodolīgā, ekscentriskā, savpatīgā...tā gan te fonā piestāvētu."

Viņš piebilst, ka labprāt kādreiz šo darbu uzdāvinātu pašam Raimondam Paulam.

Tāpat Bahs velta atzinīgus vārdus Maestro viņa 85.dzimšanas dienā.

"Neatkarīgi no vecuma - viņa darba spējas palīdz manai tautai plaukt," piebilst Bahs.

Kā zināms, 12.janvārī Raimonds Pauls svinēja savu 85.dzimšanas dienu. Maestro svētko sveica daudzas sabiedrībā zināmas personas. Kā vēstījām, Latvijas mūziķi soctīklos veltīja izcilajam māksliniekam cieņas, sirsnības un atzinības pilnus ierakstus. Piemēram, dziedātāja Dināra Rudāne sociālajā vietnē Instagram bija veltījusi sirsnīgus vārdus maestro Raimondam Paulam, publicējot kadrus no abu kopīgajiem mirkļiem. "Daudz Laimes Maestro!!!! Paldies par katru uzrakstīto un nospēlēto noti! Par smiekliem, rūpēm, sarunām. Par katru dāvāto mirkli, par patiesu laimi ar Jums muzicēt! Es nevarēju pat sapņot par iespēju būt tuvumā! Veselību, iedvesmu, patiesu mīlestību!!!! Daudz Laimes!!!!!" - rakstīja Rudāne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas