Mīlas šova Gunārs pārliecināts - viena no dāmām vēlējās atriebties par iepriekšēju "izbrāķēšanu"

tautaruna.lv 12.janvāris 2021, 18:29
 
Ekrānuzņēmums no šova
Šova "Nākamā pietura: Mīlestība’" dalībnieka Gunāra randiņa partnere Inga portālam Skaties.lv atklājusi par ko Gunārs mazliet samelojis, bet pats saimnieks paziņo, ka viņam ir aizdomas, ka Ingu viņš vienreiz dzīvē jau "izbrāķējis" un ar mīlas šova palīdzību sieviete par to mēģinājusi atriebties.

Šovu zvaigznes Balvu Gunāra un Ingas randiņš šovā ‘’Nākamā pietura: Mīlestība’’ izvērtās par vienu no skatītāju visvairāk aprunātajiem. Inga Gunāram iedeva ‘’kurvīti’’, pēc kā saimnieks lepni paziņoja, ka sieviete nemaz neesot bijusi viņa gaumē un par sodu dabūjusi vest kungu atpakaļ uz autoostu.

Tikmēr pati Inga portālam Skaties.lv pastāstījusi, ka nav vedusi Gunāru uz autoostu, viņi no randiņa atgriezušies Rīgā dažādās automašīnās. "Jā, te es laikam mazliet kļūdaini izstāstīju. Bija tā, ka es tiešām teicu viņai: "Ved mani tagad pati mājās!’’ Viņa uz to atbildēja: ‘’Labi, bet tad lai producenti man maksā par degvielu!’’ Bija gatava ar savu auto vest uz Balviem, bet par degvielu maksāt gan negribēja,’’ notikumus precizēt vēlas Gunārs.

Viņš izvēlējies tādā gadījumā mērot ceļu līdz Rīgai kāda šova producenta automašīnā, kurš Gunāru aizvedis līdz Rīgas autoostai, no kuras Gunārs ar pēdējo autobusu braucis uz Balviem. Ar Ingu viņš pēc šiem notikumiem nav sazinājies. ‘’Neesmu apvainojies uz viņu, cilvēki dažādi. Ja sieviete iedomīga un uz sevi vērsta - lai tā dzīvo arī tālāk. Centos visu demokrātiski izrunāt, bet viņa tikai: ‘’Es, es, es!’’,’’ tā spriež Gunārs.

Kad viņš to vairs neizturējis un izkāpis no Ingas auto, lai sēstos producenta spēkratā, saimniekam palikusi sajūta, ka Inga vēlas vēl ko pateikt. Pēc tam apdomājis notikumus, viņš sapratis, kas tas varētu būt bijis. ‘’Man ir aizdomas, ka šī Inga bija viena no tām sievietēm, kuras es jau pašā sākumā Saimnieku šovā izbrāķēju. Uz mani taču toreiz bija pieteikušās vismaz 50, vai tik viņa nebija viena no viņām. Un tagad, šajā šovā, viņa man gribēja atriebties!’’ paziņo Gunārs.

Viņš gan uzsver, ka nekāda atriebība izdevusies neesot - saimnieks dzīvo tālāk jau jaunu pielūdzēju aplidots, un Inga tāpat nav bijusi viņa gaumē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas