Pēc pārciestā uzbrukuma aktieris Pāvels Prilučnijs vairs nevar smaidīt

tautaruna.lv 23.janvāris 2021, 11:43
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pēdējo mēnešu laikā presē pastāvīgi tiek pieminēts 33 gadus vecā Krievijas aktiera Pāvela Prilučnija vārds. Šoreiz žurnālisti pievērsuši uzmanību tam, kā aktiera seja mainījusies pēc nesenā konflikta, kurā Pāvels bija iekūlies.

Ja aktiera fani joprojām ir pārsteigti par neticami ātro sava elka atgūšanos pēc kautiņa ar uzņēmēju Kaļiņingradā, žurnālisti pievērsuši uzmanību tam, ka Agatas Mucenieces bijušā vīra izskats ir mainījies.

Tā nesen kino filmēšanas laikā Pāvels ierakstīja īsu video, dodot iespēju saskatīt viņa seju. Video laikā mākslinieks mēģināja pasmaidīt, skatoties uz kameru, bet tas, kā raksta žurnālisti, izskatījās jocīgi.

Acīmredzot zvaigznei ir problēmas ar sejas nervu, kas varētu būt iemesls tam, ka vismaz pagaidām Pāvels nevar pilnībā pasmaidīt.

Iepriekš jau vēstījām, ka Prilučnija kolēģe Ļubova Aksjonova soctīklos publicējusi abu kopīgo foto. Fanus ļoti pārsteidza Pāvela "jaunais izskats".

Pāvels slimnīcā nonāca pēc kautiņa Kaļiņingradas naktsklubā. Prilučnijam tika diagnosticēts sejas kaula lūzums un žokļa dislokācija. Rezultātā Pāvelam tika veikta operācija, pēc kuras viņš ilgu laiku atveseļojās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas