Dalās ar video, kurā Pauls dara ko neierastu

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 11:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Šonedēļ 85. jubileju atzīmēja maestro Raimonds Pauls. Arī daudzi populāri mūziķi un sabiedrībā pazīstami cilvēki veltīja maestro sirsnīgus un cieņas pilnus sveicienus. Ar sirsnīgu video dalījies arī žurnālists Arnis Krauze.

Krauze maestro dzimšanas dienā publicējis nesen tapušu video, kurā Pauls ne tikai redzams dziedam, bet arī izmēģinām spēkus repošanā.

"Raimondam Paulam vēlu veselību un tādu pašu dzīvesprieku, kādu viņa klātbūtnē nesen pieredzēju. Daudz laimes, Meistar!"- sumina Krauze.
View this post on Instagram

A post shared by Arnis Krauze (@arniskrauze)

Jau ziņojām, ka sirsnīgus sveicienus maestro dzimšanas dienā veltīja arī mūziķi Dināra Rudāne, Ralfs Eilands un Liene Šomase, publicējot burvīgus kadrus, kuros redzami kopā ar Paulu.

Jau vēstīts, ka Sandras Landorfas materiālā "Pats tikšu galā" izdevumā "OK!" Pauls uzsver - klavieres viņš spēlēs, kamēr varēs. "Nekāds tīkamais skaitlis nav, bet jādzīvo ir. Spēlēs, kamēr var," par jubileju pauda Maestro. Ar sev raksturīgo ironiju Pauls saka, ka visi brīnās, kā viņš vēl kustas, bet viņš nejūt savu vecumu. Pauls arī uzskata, ka viss atkarīgs no veselības un labsajūtas, un jānospļaujas, bet pagaidām viņš ir noturējies, un enerģija ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas