Sedokova publicē atklātu foto ar Timmu un paziņo par jaunumiem dzīvē

tautaruna.lv 12.janvāris 2021, 11:59
 
Tass/Scanpix/LETA
Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova, kas ir precējusies ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, paziņojusi, ka no jaunā gada ievieš izmaiņas savā dzīvē. Viņa vairs nebūs tik atklāta sociālajos tīklos.
"Es vairs nevēlos. Dalīties ar visiem. Es gribu tikai ar savējiem. (..)Un tā vairs nebūs. (..) Šī atvērtā Anna pamazām paliks pagātnē. Es pie tā strādāju," izteicās Sedokova.

"Vakar, atrodoties tūkstošiem kilometru attālumā, Instagram īsajos stāstos redzēju savu satraukto bērnu. Kurš patiesi nesaprata, kāpēc 16 gadu vecumā pieaugušas tantes un onkuļi viņu apsprieda un ņirgājās tēva nāves dēļ. Otrs jautājums ir tas, kāpēc žurnālisti to provocē, zinot, ka aitu pūli ir viegli ar vienu vārdu ievadīt pareizajā virzienā. Un jā. Jūs esat aitas. Tie, kas apspriež bērnu komentāros. (..) Un tā vairs nebūs. Es mīlu Instagram. Bet es neļaušu tam sabojāt manu dzīvi," izteicās Sedokova.

Viņa pateicās faniem par atbalstu un interesi, piebilstot, ka nekur nepazūd, bet vienkārši mainās.

Kā zināms, Anna Sedokova sociālajos tīklos izrādīja lielu daļu savas privātās dzīves, tostarp attiecības ar Timmu. Pāris bieži publicēja pikantus kadrus un video no mājas dzīves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas