Latvijas mūziķi ar burvīgiem kadriem sveic maestro Raimondu Paulu dzimšanas dienā

tautaruna.lv 12.janvāris 2021, 11:45
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Šodien maestro Raimonds Paulam 85 gadu jubileja un Latvijas mūziķi soctīklos velta izcilajam māksliniekam cieņas, sirsnības un atzinības pilnus ierakstus.
Dziedātāja Dināra Rudāne sociālajā vietnē Instagram veltījusi sirsnīgus vārdus maestro Raimondam Paulam, publicējot kadrus no abu kopīgajiem mirkļiem. "Daudz Laimes Maestro!!!! Paldies par katru uzrakstīto un nospēlēto noti! Par smiekliem, rūpēm, sarunām. Par katru dāvāto mirkli, par patiesu laimi ar Jums muzicēt! Es nevarēju pat sapņot par iespēju būt tuvumā! Veselību, iedvesmu, patiesu mīlestību!!!! Daudz Laimes!!!!!" - raksta Rudāne.
View this post on Instagram

A post shared by DINARA RUDAN (@dinara_rudan)

Tāpat ar sveicieniem dalījušies arī mūziķi Liene Šomase un Ralfs Eilands. "Daudz laimes 85. dzimšanas dienā, Maestro!" - sveic Eilands.

"Lai šajā sniegotajā dienā, katrā namā rotē Raimonda Paula plates, čarkst gramafoni no komponista melodijām un vibrē tumbas ar leģendas garadarbiem! No sirds sveicu Maestro 85. jubilejā! Fenomenāla personība, ar unikālu humora liesmu un vitālu mehānismu! Lai dižena veselība," raksta pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

Kā zināms, šodien maestro Raimonds Pauls atzīmē 85 gadu jubileju.

Jau vēstīts, ka Sandras Landorfas materiālā "Pats tikšu galā" izdevumā "OK!" Pauls uzsver - klavieres viņš spēlēs, kamēr varēs. "Nekāds tīkamais skaitlis nav, bet jādzīvo ir. Spēlēs, kamēr var," par jubileju pauda Maestro. Ar sev raksturīgo ironiju Pauls saka, ka visi brīnās, kā viņš vēl kustas, bet viņš nejūt savu vecumu. Pauls arī uzskata, ka viss atkarīgs no veselības un labsajūtas, un jānospļaujas, bet pagaidām viņš ir noturējies, un enerģija ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas