Legante sajūsmina ar kadru, kurā redzama ar izspūrušiem matiem un sarkanu degunu

tautaruna.lv 12.janvāris 2021, 16:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Šonedēļ Latvijā beidzot baudāma ilgi gaidītā sniega sega un vairums cilvēku steidz baudīt ziemas piedāvātos priekus. Arī Latvijā populāriem cilvēkiem nav svešas ziemas aktivitātes. Fotogrāfe, TV personība un pasākumu vadītāja Dagmāra Legante sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar nebēdnīgiem kadriem, kuros redzama baudām ziemas priekus.

Legante publicējusi nebēdnīgus kadrus, kuros redzama braucam ar ragaviņām kopā ar meitām, kā arī parādījusi kadru, kurā redzama pēc ziemas prieku baudīšanas.

"Sarkans deguns un vaigi, izspūruši mati! Tas tikai nozīmē, ka pasākums uz kalniņa un ragavās ir izdevies," attēlus komentē Legante.
View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Jau vēstīts, ka skaistos laika apstākļus steidz izmantot arī pašmāju vietējās slavenības, kuras gan dodas vienkārši pie dabas, gan arī nodarbojas ar ziemas priekiem - slēpošanu, slidošanu, braukšanu ar ragaviņām.

Piemēram, dziedātāja Aija Vītoliņa savā Instagram kontā dalījās ar video, kurā iemūžinātas viņas slēpošanas prasmes, bet radio balss, laika ziņu vadītājs Māris Grigalis sniegoto dienu aizvadīja kopā ar ģimeni. Savukārt raidījumu vadītāji, Lelde un Aivis Ceriņi līdzīgi, kā citi, baudīja ziemas priekus Alūksnē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas