Legante dalās ar 18 gadus seniem kadriem, atklājot tobrīd piedzīvoto

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 12:43
 
Ģirts Ozoliņš/F64
TV personība un pasākumu vadītāja Dagmāra Legante soctīklos dalījusies ar kadriem no žurnāla "Santa" vāka fotosesijas, atklājot sīkākas detaļas par tobrīd piedzīvoto.
Kā ierakstā norāda Legante, viņas publicētie kadri ir no žurnāla "Santa" 2003. gada numura.

"Bija pagājuši 6 gadi kopš iepriekšējā vāka uz "Santa" un daudz kas bija mainījies! No modeles biju kļuvusi par TV raidījuma vadītāju! Precīzāk - humora raidījuma "Savādi gan" dalībnieci. Sāku vadīt TV un visādus pasākumus. Modeļu lietas bija atliktas nedaudz nost un es, ja godīgi, ar lielu prieku piedalījos šajā foto sesijā "Santas" vākam, sevišķi- pie tā laika viena no labākajiem Latvijas fotogrāfiem- Valta Kleina viņa skaistajā studijā! Tā bija, man šķiet, modernākā un plašākā studija Latvijā! Modernās gaismas, fotoaparāti, datori, grimēšanas vieta un vieta pārģērbties - viss komfortam un kvalitātei! Vieta pārģērbties un grimetava šķiet pašsaprotama, bet, ticiet man - tas ir ekskluzīvi. Pat mūsdienās daudziem fotogrāfiem nav tik labu studiju... Un grims no Tatjanas Vlasovas! Tā bija garantija labai bildei! Viņu tandēms radījis daudz skaistu, kvalitatīvu un gaumīgu žurnālu vāku, un strādāt ar viņiem bija gods un prieks! Starp citu, Tagad Tatjana pati fotografē Lilit žurnāla vākus!

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Frizūra! Vai nav superīga!? Germans bija un ir īsts meistars- strādā ātri, viegli un precīzi! Izskatos, it kā man būtu īsi mati, bet patiesībā tie ir gari, tikai ieveidoti tā, ka izskatījās puiciski! Kopā ar vesti un biksēm tika radīts tāds puiciskāks tēls, kurš varbūt man patiesībā piestāv un atbilda iekšējam "Es" vairāk nekā kleitas un lokas...

Gaismas tika saliktas, testa poloroidi uztaisīti un darbs varēja sākties! Valts strādāja ātri, viņš zināja, ko viņš vēlas panākt un mācēja dot norādījumus, lai panāktu savu vīziju. Man ļoti patika rezultāts! Joprojām patīk šī bilde... Es tur tāda nedaudz "puiciskā, skarbā lēdija" un man patika, ka man nav jābūt mūžīgi smaidīgajai un nenopietnajai Dagmārai, kāda biju raidījumā.
Tajā laikā ļoti gaidīju, kad sāksim filmēt ar Mēmo Šovu savu pirmo filmu! Man tika iedota viena no galvenajām lomām un filmai vajadzēja būt stāstam par diviem pāriem... Vai tā notika un Kā viss notika? Tas jau ir cits stāsts," raksta Dagmāra.

Jāatzīmē, ka arī iepriekš Legante ir dalījusies ar seniem kadriem, kuros redzama uz žurnālu vākiem. Legante dalījās ar atmiņām par nonākšanu uz sieviešu žurnāla "Santa" vāka 1995. gadā.

Dagmāra Legante ir dažādu televīzijas šovu dalīniece un pasākumu vadītāja. 2004. gadā viņa kļuva par televīzijas šova "Baltijas Džungļu zvaigzne" pirmās sezonas uzvarētāju. 2019. gadā kopā ar Ketiju Šēnbergu vadījusi konkursu “Supernova 2019”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas