Kubasova apceļo savas mīļākās vietas pasaulē, neskatoties uz Covid-19

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 17:11
 
Ekrānšāviņš no instagram.com
Modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kas aptuveni astoņus mēnešus uzturējās eksotiskajā Bali salā, bet decembrī atgriezās Latvijā, norāda, kāpēc tomēr nav atgriezusies eksotiskajā Bali, norādot, kuras ir viņas mīļākās vietas pasaulē.

"Jā, Bali vēl joprojām ir viena no manām pašām 4 mīļākajām vietām uz pasaules, starp Ķegumu, Dubaju un Miami," atklāj modele.

Šobrīd modele atrodas Miami. "Bet jābūt godīgai un starp visām šīm vietām jāsadala savs laiks, jo katrai no tām pieder daļa manas sirds. Un 10 mēneši Bali nešķiet īsti godīgi. Tāpēc dodos apciemot pārējās manas mīļākās pilsētas un rudenī būs atkal pienācis laiks apciemot Dievu Salu," viņa raksta.

Kā iepriekš vēstīts, tad tad latviešu modele Diāna Kubasova atrodās uz eksotiskās Bali salas un tieši tur aizvadīja pandēmijas laiku. Iepriekš Diāna vairākkārt ir centusies nokļūt atpakaļ Latvijā, taču visi mēģinājumi ir cietuši neveiksmi. Diāna Kubasova atzina, ka šajā Covid-19 pandēmijas laikā ir labākais brīdis, lai investētu, tāpēc viņa ir izdomājusi iegādāties villu Bali.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas