FOTO: Aktrises Ketrinas Zetas-Džonsas kadrs ar Maiklu Daglasu satricina internetu

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 19:46
 
EPA/Scanpix/Leta
Aktrise Ketrina Zeta-Džonsa sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar romantisku kadru, kurā redzama kopā ar vīru, aktieri Maiklu Daglasu.

Publicētais attēls, kurā aktrise redzama skūpstām vīru saulrietā, izpelnījies plašu sajūsmu sekotāju vidū.

Aktrise komentārā pie attēla komentē Šekspīru, paužot savas jūtas pret Daglasu.

Daudzajos komentāros cilvēki neslēpj prieku par romantisko kadru un velta pārim atzinīgus vārdus: "Patīkami redzēt. Dabīgas bildes. Īsti, bez filltriem", "Patiesa mīlestība", "Šī ir mīlestība", "Gandrīz 23 gadus mana mīļākā aktrise un mīļākais bērnības aktieris ir iemīlējušies un kopā. Priecājos, ka atradāt viens otru 1998. gadā un joprojām esat kopā", "Brīnišķīgs pāris".

Ketrina Zeta-Džonsa ir velsiešu aktrise. Viņa uzsāka skatuves mākslinieces karjeru jau bērnībā. Pēc filmēšanās dažādās Apvienotās Karalistes un ASV TV filmās un kinofilmās viņa kļuva atpazīstama ar lomām Holivudas filmās, tai skaitā 1998. gada filmā "Zorro maska".

Maikls Kērks Daglass ir amerikāņu aktieris un filmu producents. Daglass saņēmis divas Amerikas Kinoakadēmijas balvas — pirmā kā producentam par filmu "Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu" un otra kā labākajam aktierim par filmu "Volstrīta".

Pāris apprecējās 2000. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas