Skandalozais Latvijas TV šovu dalībnieks 60 gadu vecumā beidzot gatavs precībām

tautaruna.lv 9.janvāris 2021, 17:20
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
2021. gadu kā savējo plaši atplestām rokām sagaida Balvu saimnieks Gunārs Sārtaputns. Janvāra otrajā pusē viņam apritēs 60 jeb, kā uzsver pats saimnieks, pēc vīriešu vecuma rēķinot, 21, un viņš ir beidzot gatavs precībām, raksta "skaties.lv".

"Gatavojos savai 60 gadu jubilejai. 60 pēc pases, reāli tie būs 21, jo vīrietim tie gadi iet citādāk. Kā smejos - tīņa gadi galā, laiks ģimenes dzīvei,’’ smej Gunārs.

Viņš uzsver, ka sievu viņam nav jāmeklē, tā drīzāk jāizvēlas no tām aptuveni 1000 daiļavām, kuras, 2021. sagaidot, jau sūta sveicienus ‘’Draugos’’!

Kā atklāj Gunārs, esot daļa, kura, zinot to, ka Gunārs pats jauneklīgs un arī sievietes izvēlas jaunākas, viltīgi cenšas apmānīt, iesūtot viņam savas jaunības bildes. Tādas Gunāru neinteresē, tāpat kā vientuļās māmiņas.

‘’Mani neinteresē vecas un ar bērniem. Es svešus bērnus audzināt netaisos! Kā es parasti saku draugiem - ja gribi sabojāt sev dzīvi, paņem sievieti ar bērniem!

Esmu redzējis, kas notiek, kad vīrietis paņem sievieti ar bērniem!’’ skarbs secinājumos ir Gunārs.

Viņš neslēpj - arī pašam savulaik gadījies tikties ar sievieti, kam jau bijušas atvasītes, un tur nekas labs nav sanācis, tāpēc šādu ‘’kļūdu’’ saimnieks vairs nepieļaus.

Saimnieks gan piebilst, ka visādi citādi nekādu pārmērīgu prasību pret dāmām viņam neesot.

‘’Jāskatās pēc dvēseles. Es vispār esmu ļoti demokrātisks,’’ neslēpj Gunārs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas