Aktieris atklāj pārsteidzošus faktus par slaveno Misteru Bīnu

tautaruna.lv 17.janvāris 2021, 17:30
 
PA/Scanpix/Leta
Aktieris Rovans Atkinsons atklājis, ka, lai gan viņš novērtē slavenā tēla panākumus, Mistera Bīna attēlošana neesot bijusi tik jautra, kā varētu šķist no malas, raksta "The Mirror".

Atkinsons norādījis, ka Mistera Bīna loma esot bijusi stresa pilna un nogurdinoša.

"Redzēt, kā pieaugušais uzvedas bērnišķīgi, pats to neapjaušot, ir smieklīgi. Starptautiski veiksmīgs ir arī faktors, ka komiskais ir vizuāls nevis verbāls. Ir patīkami, ka cilvēki grib saskarsmi ar Misteru Bīnu, taču man nav vēlmes pievienoties sociālajiem medijiem," norādījis Atkinsons.

Viņš atklāj, ka viņam nebūt nav paticis iejusties Mistera Bīna tēlā, jo jutis lielu atbildību, kas radījusi stresu un nogurumu.

Interesanti, ka seriāls bijis populārāks valstīs ar autoratīvākiem režīmiem nekā Lielbritānijā.

Atkinsons atklāj, ka patiesībā vienīgā loma, ko viņam paticis spēlēt, esot bijusi seriālā "Melnā čūska", jo tur atbildības slogs bijis mazāks, pateicoties arī citiem tēliem.

"Misters Bīns" ir britu komēdijseriāls, kurš sastāv no 14 pusstundu ilgām sērijām. Galveno lomu seriālā atveido britu aktieris Rovans Atkinsons.

Piecu gadu laikā seriāls guvis daudz fanu Lielbritānijā. Piemēram, 1992. gadā sēriju "Misters Bīns un viņa nepatikšanas" noskatījušies 18,74 miljoni cilvēku. Vēl seriāls ir ieguvis daudzas starptautiskas balvas, tajā skaitā "Zelta Rozes balvu". Tiesības uz seriāla translēšanu ir nopirktas vairāk nekā divsimt pasaules valstīs. Ir izlaistas divas pilnmetrāžas filmas: "Bīns" (Bean) un "Mistera Bīna brīvdienas" (Mr Bean's Holiday), kā arī animācijas filmu seriāls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas