Jānis Domburs pārtrauc sadarbību ar portālu "Delfi"

tautaruna.lv 4.janvāris 2021, 14:14
 
Kaspars Krafts/F64
Latvijā pazīstamais žurnālists Jānis Domburs mikroblogošanas vietnē Twitter paziņojis, ka ziņu portālā "Delfi.lv" vairs nebūs skatāms viņa raidījums “Delfi TV ar Jāni Domburu”.
Kā skaidro pats Domburs, raidījuma veidošana neesot starp portāla prioritātēm.

"Visiem, kam interesē - no 1.janvāra "Delfi” ir beidzis producēt “Delfi TV ar Jāni Domburu”. Tas neesot devis pietiekami daudz jaunu “Delfi plus” abonentu piesaistei, tāpēc neesot starp prioritātēm. Tāds mums Latvijā mediju tirgus. Paldies skatītājiem un lasītājiem par uzmanību!" raksta žurnālists.

Jāpiebilst, ka vietnes Twitter lietotāji lielākoties pauda atbalstu Domburam un kritizēja Delfi par šādu lēmumu.

"Vienīgais, ko tajos Delfos bija vērts redzēt, bija Jāņa Dombura raidījums. Nojaušu, ka oficiāli nosauktais iemesls bija tikai iegansts, lai tiktu vaļā no žurnālista, kurš nepeld līdzi meinstrīmam. Nožēlojami," raksta žurnāliste Elita Veidemane.

Arī citi Twitter lietotāji piekrīt Veidemanes viedoklim, rakstot, ka vēlētos atteikties no Delfi abonementa un jautā, vai tas ir izdarāms.

Tikmēr vēl daļa komentētāju iesaka Domburam meklēt jaunu platfromu raidījumam (piemēram, sabiedriskajos medijos) vai veidot savu mediju.

Jānis Domburs ir latviešu žurnālists. Plašāko ievērību Jānis Domburs izpelnījās sākot ar 2001. gadu, kad viņš sāka vadīt publisko debašu raidījumu "Kas notiek Latvijā?", kuram arī pats bija redaktors. "Kas notiek Latvijā?" kļuva par vienu skatītākajiem raidījumiem Latvijā. Jānis Domburs Latvijas Televīzijā vadīja arī citus politiskus raidījumus, vairākkārt arī priekšvēlēšanu debašu raidījumus. 2007. gada nogalē J. Domburs ieguva žurnāla "Rīgas Viļņi" Nacionālās TV skatītāju balvu "Zelta vilnis" kā "Politiķu bieds", bet raidījums "Kas notiek Latvijā?" tika atzīts par ietekmīgāko analītisko raidījumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas