Madara Repše slimnīcā pārsteigusi Lindu Mūrnieci

tautaruna.lv 5.janvāris 2021, 7:00
 
Kaspars Krafts/ Vladislavs Proškins/F64
Uzņēmēja un bijusī ministre Linda Mūrniece - Freiberga sarunā kanāla 360 TV raidījumā "Pasaki to skaļi" atklājusi, kādu pārsteigumu viņai slimnīcā sagādājusi fotogrāfe Madara Repše.

Linda Mūrniece - Freiberga raidījumā izteikusi pateicību Madarai, kuru nodēvēja par cīnītāju un atklāja, ka jaunā sieviete iedvesmojusi arī viņu cīnīties.

"Tu, neskatoties uz to, ka tev ir slikti brīžiem, ka tu pati biji tikko pārcietusi operāciju, tu man uz slimnīcu atsūtīji ziedus, kad es tur nonācu," atklāj Mūrniece- Freiberga. Madara norāda, ka to darījusi, jo domās bijusi ar Lindu.

"Manas grūtības ir daudz mazākas nekā tavas, bet skatoties uz tevi gribas iet uz priekšu, un tiešām cīnīties," raidījumā Madarai atklāj Linda.

Jau vēstījām, ka bijusī politiķe un uzņēmēja Linda Mūrniece- Freiberga rudenī Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā piedzīvojusi nopietnu operāciju, pēc kuras esot atguvusies un jūtoties labi.

Jau vēstījām, ka Madara Repše jau ilgu laiku cīnās ar smagu slimību un piedzīvojusi kārtējo operāciju, kura pēc jaunās sievietes teiktā jau bijusi septītā. Viņa pārcietusi jau vairākas operācijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:15

Jaunākās diskusijas