Atklāj ko nezināmu par aktiera Mironova nāvi Rīgā

tautaruna.lv 18.decembris 2020, 12:09
 
Ekrānšāviņš no video
Krievijas aktieris Andrejs Mironovs bija vien 46 gadus vecs, kad viņa dzīvība izdzisa vienā no Rīgas slimnīcām. Viņam kļuva slikti uz teātra skatuves, taču aktieris nospēlēja gandrīz līdz pēdējai ainai. Viņš nomira no asinsizplūduma smadzenēs, raksta "woman.ru".
Aktiera tuvs draugs Aleksandrs Širvindits, kas bija kopā ar Mironovu Rīgā tajā traģiskajā dienā un komunicēja ar ārstiem, atklāj - aktierim nebija nekādas iespējas izdzīvot.

Kā atceras Širvindts, tajā laikā Rīgā viesojās ne tikai Maskavas Satīras teātris, bet notika arī arī Vispasaules neirologu kongress. Tātad Mironovs nonāca pasaules labāko neiroķirurģijas speciālistu rokās.

Aleksandrs joprojām nevar aizmirst, kā aizveda bezsamaņā esošo draugu uz teātra aizkulisēm un nogādāja slimnīcā. Un kā ārsti iznāca no operācijas zāles un teica, ka Mironovam ir liela aneirisma, kuras izmērs ir 2,5 centimetri.

"Ārsti iegāja intensīvās terapijas nodaļā, pagāja 15-20 minūtes. Pēc tam viņi iznāca ārā ar pilnīgi bālām sejām. Viņam galvā "uzsprāga bumba". Tad es jautāju, kāpēc nav veikta operācija. Man teica, ka, pat ja Andrejs pēkšņi negaidīti izdzīvotu, tas simtprocentīgi būtu dārzenis," nepatīkamajās atmiņās dalās Aleksandrs.

Pēc Aleksandra teiktā, Mironovs jau sen sūdzējās par savu veselības stāvokli un pastāvīgajām galvassāpēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:33

Jaunākās diskusijas