Dzintris Kolāts atradis jaunu nodarbošanos

tautaruna.lv 18.decembris 2020, 16:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Latviešu žurnālists Dzintris Kolāts Covid-19 pandēmijas laikā atradis jaunu nodarbošanos - viņš organizē pārgājienus.

Kolāts aicina iesaistīties ikvienu, kam ir interese.

"Šai tumšā, nepatīkamā laikā ir iespēja kopā ar mani iziet 11, 15, 23, 27 km apļa formāta pārgājienus kopā ar stāstiem, leģendām un humoru.

Dažādi mežu un purvu tipi, Putnu tornis, mūspuses jūras krasts un daudz svaiga gaisa. Ar zupas un ugunskura karstumu noslēgumā. Saskaņā ar visiem epidēmijas ierobežojumiem. Tai skaitā - viena mājsaimniecība, u.c. Domāju, īsti noder šais laikos," sociālajā tīklā Facebook raksta Kolāts.

Tikmēr komentāros cilvēki, kas jau piedalījušies pārgājienā, neslēpj sajūsmu par piedzīvoto un iesaka to arī citiem.

Tāpat cilvēki neslēpj interesi par Kolāta piedāvājumu, komentāros rakstot, ka sazināsies ar viņu privāti.

Jāpiebilst, ka Covis-19 pandēmijas laikā daudzi Latvijas sabiedrībā pazīstami cilvēki nenolaiž rokas, bet pievēršas jaunu ideju realizēšanai. Piemēram, nesen vēstījām, ka latviešu operdziedātājs, kontrtenors Sergejs Jēgers šajā Covid-19 krīzes nomāktajā laikā nav nolaidis rokas, bet kļuvis par mājražotāju.

"Esmu kļuvis par oficiālu mājražotāju! Ziemas sezonā ir iespēja iegādāties dažādus marinējumus. Marinētas bietes gabaliņos, biešu salātus tomātu sulā, marinētus sīpolus želejā, marinētus ķirbjus dzērvenēs. Minimālais pasūtījums 10 gb," rakstīja dziedātājs, kurš aicina interesentus ar viņu sazināties personīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:54

Jaunākās diskusijas